Rom [Discontinued] [PORT][4.4.2] [ MIUI V6 - 5.8.13 ] GM Discovery 4-16Gb TÜRKÇE [ FİNAL ]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KingDroid

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Furkan
Cihazım
GM Discovery
Konular
0
RE: [PORT][4.4.2] [ MIUI V6 - 5.6.18 ] GM Discovery 4-16Gb %99 TÜRKÇE

5.6.4>5.6.15 ve
5.6.15>5.6.18 kurarken status 7 hatası alıyorum
cihaz gmd1 16gb modeli

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90

KingDroid' Alıntı:
5.6.4>5.6.15 ve
cihaz gmd1 16gb modeli

@KingDroid

Arkadaşım özellikle ilk mesajda herşeyi yazdım. Okuyun artık.. Lütfen..Her defasında aynı şeyleri söylemekten ben yoruldum artık.

Başka Anlatmayacam Ona Göre İyi Okuyun..
Fixleri yükleyipte sistem dosyalarını değiştiriyorsunuz. Bizse Orjinal Romlar arasında OTA 'lar hazırlıyoruz. Sizin Sistemde yaptığınız değişikliğe göre değil.

OTA 'ları Kuramıyorsanız FULL ROMU yükleyin. Bana bu Konuyla İlgili Başka Kimse Yazmasın Artık...

vefa85

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
selçuk
Konular
0

Sitem etmekte haklısın full rom yüklesen bile aldığın yedek ile çok kolay her şeyin geri yüklenmesi

zafer94

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Konular
0

sw33tking' Alıntı:
KingDroid' Alıntı:
5.6.4>5.6.15 ve
cihaz gmd1 16gb modeli

@KingDroid

Arkadaşım özellikle ilk mesajda herşeyi yazdım. Okuyun artık.. Lütfen..Her defasında aynı şeyleri söylemekten ben yoruldum artık.

Fixleri yükleyipte sistem dosyalarını değiştiriyorsunuz. Bizse Orjinal Romlar arasında OTA 'lar hazırlıyoruz. Sizin Sistemde yaptığınız değişikliğe göre değil.

OTA 'ları Kuramıyorsanız FULL ROMU yükleyin. Bana bu Konuyla İlgili Başka Kimse Yazmasın Artık...

Dostum rom'Da ota dan gelen güncellemeyi kurunca yapılan fixler bozuluyormu yoksa üstüne tekrar fixleri installememiz gerekiyor mu. Birde bildirimleri açınca üstteki bildirim çubuğuna 3 -4 tane farklı uygulamadan bildirim gelince bildirimler wifi sembolünün operatör adının altında kalıyor.sistem semböllerini sağ tafamı toplasak ne yapsak acaba. Resimli atarım.Ve birde facebooktan messenger'a geçmiyor benlik mi sorun anlayamadım.

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90

zafer94' Alıntı:
sw33tking' Alıntı:
KingDroid' Alıntı:
5.6.4>5.6.15 ve
cihaz gmd1 16gb modeli

@KingDroid

Dostum rom'Da ota dan gelen güncellemeyi kurunca yapılan fixler bozuluyormu yoksa üstüne tekrar fixleri installememiz gerekiyor mu. Birde bildirimleri açınca üstteki bildirim çubuğuna 3 -4 tane farklı uygulamadan bildirim gelince bildirimler wifi sembolünün operatör adının altında kalıyor.sistem semböllerini sağ tafamı toplasak ne yapsak acaba. Resimli atarım.Ve birde facebooktan messenger'a geçmiyor benlik mi sorun anlayamadım.

Öncelikle ;

1-) Dostum Değilsin, Hitap şekline dikkat et.
2-) Telefona Gelen Otaları Yükleyemezsin. Benim Verdiklerimi Yüklemelisin. Fixlerde Bozulacaktır. Hatta ve Hatta Otayı kurarken Status 7 Hatası alacaksın. Çünkü Fix kullanmışsın zaten.
3-) Bildirim Çubuğu için yapacak birşey yok. Düzenlemesi "en.miui.com" Porting Team 'e ait.
4-) Sistem hataları haricinde programsal sorunlar kullanıcıya aittir. Ben nerden biliyim Facebooktan Messengera geçişi. Facebook Programını ben yazmadım yaa..

İsterseniz herkesin telefonuna yazılımı ben yükleyim, her kullanıcının hatasını yanına giderek çözeyim. Olur mu??

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90

* Discovery için konumuzda o kadar kullanıcıya hitap ettik.
* Nerdeyse her hafta Güncelleme vermeye çalıştık.
* İyisiyle kötüsüyle 2 ayda 1000+ yoruma ulaştık.
* Her hafta minumum 200-300 download sayısına ulaştık.

~ Yarışmada Artık Son 1 Hafta ~

Miui Türkiye Porting Team Olarak Destklerinizi Bekliyoruz..
Destek verenlerede yürekten sevgilerimi sunuyorum.

Yarışma İçin Rom Adresi:

Tmp341

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Tugay
Cihazım
iPhone 7
Konular
7

sw33tking' Alıntı:
Öncelikle ;

2-) Telefona Gelen Otaları Yükleyemezsin. Benim Verdiklerimi Yüklemelisin. Fixlerde Bozulacaktır. Hatta ve Hatta Otayı kurarken Status 7 Hatası alacaksın. Çünkü Fix kullanmışsın zaten.
3-) Bildirim Çubuğu için yapacak birşey yok. Düzenlemesi "en.miui.com" Porting Team 'e ait.
4-) Sistem hataları haricinde programsal sorunlar kullanıcıya aittir. Ben nerden biliyim Facebooktan Messengera geçişi. Facebook Programını ben yazmadım yaa..

İsterseniz herkesin telefonuna yazılımı ben yükleyim, her kullanıcının hatasını yanına giderek çözeyim. Olur mu??

Sakin ol hocam, az biraz soluklan :)

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90

Tmp341' Alıntı:
sw33tking' Alıntı:
Öncelikle ;

Sakin ol hocam, az biraz soluklan :)

Sakin olmak elde değil ki.. Bizimle alakası olmayan veya Sorun çözülüp ilk mesaja bastıra bastıra yazmışız. Ne okuyan var, Ne dikkat eden.
Arkadaş üye oluyor, 1Dk sonra konuya pat diye soru soruyor. Mübarek ilk mesajı okumadan, bilgi edinmeden elin hemen Cevap Yaz Butonuna gidiyor.
Arkadaş Dostum diye hitap ediyor. Afedersin ne zaman koynuna girdim. Dostum kelimesinden ben onu anlarım. Yada ne anlamam gerekiyor söyler misin..

Okuyun.. Lütfen Diyorum Artık..

Yoksa Bu İşi Bırakacam.. Bunalmaya başladım artık..

KingDroid

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Furkan
Cihazım
GM Discovery
Konular
0

sistemde hiçbir değişiklik yapmadım ama ben elini sürmedim :(
full romu indirmeye kim ugrassin ya şimdi :(

barangndz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Baran
Konular
0

Hocam bos RAM 400-500 arasındaydi ama suan 200-300 den yukarı cikmiyor ne yapmam lazim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt