RE: [GÜNCEL] [4.4.2] [MIUI V6 - 5.3.13] GM Discovery 4-16Gb TÜRKÇE by Sw33tking
hudabi' Alıntı:
sw33tking hocam, oncelikle rom için ve ayırdığın zaman için teşekkürlerin en güzelini hakediyorsun. İyi bir hizmet. Discovery telefonuma farklı bir tarz ve canlılık verdi.
Sorunum şu ki; telefonun şarjı şaşırtıcı bir şekilde gün içinde %60-70 lerde seyrederken ( az şarj yiyor düşüncesiyle şaşırdım yani) restart yapınca %5-10 lara düşmüş oluyor başladığında. Önceki güncellemede de 19 unda yaptığın değişiklikte de aynı sorunla karşılaştım. Benim gibi sorun yaşayanlar var mı bilmiyorum ama bu yanıltıcı durum gün içinde maalesef şarjım az gidiyor düşüncesiyle şarj etmeyip saatlerce bitik şarjla kalmama neden oldu. Bu sorun üzerinde yoğunlaşabilirsen sevinirim, zira sırf bu nedenden romu değiştirmek zorunda kalacağım istemeyerek...
Teşekkürler
Aşağıdaki dosyayı indir, Hafıza kartına yada Telefon belleğine at. Telefonu recovery modunda başlat ve Aşağıdaki adımları izle.
Adım -1: Advanced > Wipe Dalvik Cache
Adım -2: İnstall Zip
Adım -3: İşlem bitince telefonu yeniden başlat
Aynı Fixi bende kurdum, Sende kurturduktan sonra olumlu yada olumsuz cevaplarını bekliyorum.
Fix Linki [Mozilla ile İndir]: https://mega.co.nz/#!Cw0nyYrI!kY3UK1HLTSoqqyF4APdF_Wqk_XVxmw4ARIi5uAaD2qE