Soru Dirençsiz IMEI sonrası güncelleme.

zggen

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Özgen
Cihazım
Note 12 pro 5g
Konular
0
yani direkt mi flash ile standart ayarlarda atınca imei silinmez doğru anladım değil mi hocam? twrp daha karışık geliyor bana
Bahsettiğiniz gibi mi flash ile clean all seçeneği kullanarak rom atarak sıfırlama yapabilirsiniz.

ci021

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
cihat
Cihazım
redmi4
Konular
10
Bahsettiğiniz gibi mi flash ile clean all seçeneği kullanarak rom atarak sıfırlama yapabilirsiniz.
Hocam telefoncu twrp ile rom kur imei gitmez dedi. mi flashla kursam gider mi acaba imei? ikisi farklı yontem mi?

Kartal4

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kartal
Cihazım
Huawei
Konular
1
Biraz detaylı bilgiye ihtiyacım var. Yd Redmi note 13 pro 4g cihaz alıcam ancak hem güncelleme alsın hemde sıfırlama sonrası imei gitmesin istiyorum . Hangi imei yöntemini uygulatmam gerek? Direnç mi yazılımsal mı? Yardımıcı olacak varsa çok memnun olurum.

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Biraz detaylı bilgiye ihtiyacım var. Yd Redmi note 13 pro 4g cihaz alıcam ancak hem güncelleme alsın hemde sıfırlama sonrası imei gitmesin istiyorum . Hangi imei yöntemini uygulatmam gerek? Direnç mi yazılımsal mı? Yardımıcı olacak varsa çok memnun olurum.
direnç ile imei atılacak. güncelleme sıfırlama yapılır.

Kartal4

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kartal
Cihazım
Huawei
Konular
1

direnç ile imei atılacak. güncelleme sıfırlama yapılır.
cevap için teşekkür ediyorum. Direnç imei uygulatıyorum. Peki google arama,rehber ve mesaj uygulamalarından nasıl kurtulabilirim? bilginiz var mı?

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
cevap için teşekkür ediyorum. Direnç imei uygulatıyorum. Peki google arama,rehber ve mesaj uygulamalarından nasıl kurtulabilirim? bilginiz var mı?
Endonezya ya da tayvan rom hangisi varsa işlemden sonra onu yüklemesini isterseniz

Kartal4

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kartal
Cihazım
Huawei
Konular
1
Endonezya ya da tayvan rom hangisi varsa işlemden sonra onu yüklemesini isterseniz
Tekrar teşekkür ediyorum üstad cihazı temin edeceğim yere söylicem inşallah temiz sorunsuz olur direnç kayıt biraz tedirgin ediyor beni

Kartal4

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kartal
Cihazım
Huawei
Konular
1
Hocam direnç işlemi için sonradan yasanan problemlerin çok oldugu şikayetlerini okudum nfc şebeke sorunu gibi. Bu problemleri yasamak istemiyorum. Söylediğiniz romlardan birini yükletip yazılımsal imei attırsam sonrasında format ihtiyacında imei gitmemesi için yapmam gereken bi işlem var mıdır?

Üst Alt