Yardım Dirençsiz Çin cihaz Fake rom 12 pro+ (KVK garantili)

legionn45

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yunus Emre
Cihazım
Note 12 pro+ 5G
Konular
1
Merhabalar
3 gün önce bu telefonu aldım KVK garantili olarak satılıyor. KVK sitesinden kontrol ettiğimde garantisi gözüküyor. E-devletten baktığımda direk bu cihazın imeisi kayıtlı.
Çin cihazı olduğu için BL açmakta zorlandım ama açtım süresini bekliyorum. ( Açamayanlar için yeni bir Mİ çin hesabı açıp BL için kayıt yapılabiliyor )
Cihazda fake rom var bundan kurtulmak ve cihazı güncel olarak kullanmak istiyorum. İmesi gitmeden bu mümkün mü
BL açıldığında hangi romu kursam imei gitmez yada farkediyor mu bilgim yok amacım cihazı güncel kullanabilmek

Nasıl bir yol izlemeliyim yardımcı olur musunuz

Ekli dosyalar

• 9733a37c-7918-47c7-be29-f8c71fadeb63.jpg
    9733a37c-7918-47c7-be29-f8c71fadeb63.jpg
    38,8 KB · Görüntüleme: 12
  • Ekran görüntüsü 2025-05-22 015553.png
    Ekran görüntüsü 2025-05-22 015553.png
    23,2 KB · Görüntüleme: 11

legionn45

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yunus Emre
Cihazım
Note 12 pro+ 5G
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merhabalar
3 gün önce bu telefonu aldım KVK garantili olarak satılıyor. KVK sitesinden kontrol ettiğimde garantisi gözüküyor. E-devletten baktığımda direk bu cihazın imeisi kayıtlı.
Çin cihazı olduğu için BL açmakta zorlandım ama açtım süresini bekliyorum. ( Açamayanlar için yeni bir Mİ çin hesabı açıp BL için kayıt yapılabiliyor )
Cihazda fake rom var bundan kurtulmak ve cihazı güncel olarak kullanmak istiyorum. İmesi gitmeden bu mümkün mü
BL açıldığında hangi romu kursam imei gitmez yada farkediyor mu bilgim yok amacım cihazı güncel kullanabilmek

Nasıl bir yol izlemeliyim yardımcı olur musunuz
BL açıp son global sürümünü yükledim imei gitmedi. Şimdi hyperos 2.0 geldi onu kuruyorum telefon üzerinden

Üst Alt