- Adım
- Musa Eren
- Cihazım
- Xiaomi 13
- Konular
- 14
Merhaba farklı bir sorum olacak Xiaomi 13 cihazim direnç kayıtlı ve NFC kullanıyorum fakat hangi banka kartını telefonun arkasına tutsam NFC algılandı diyip okuyor ve uygulamayı aç diyor.Fakat açılan uygulama her seferinde aynı oluyor sadece Yapikredi mobil uygulamasını aciyor.Hicbir şey anlamadım açıkçası NFC okuyor temelde fakat yanlış okuyor gibi.Gecenlerde banka kimlik doğrulamasinda da NFC okut dedi okuttum ve sorun olmadı bir yandan da.Nfcyi nasıl test edebilirim ya?
Ayrıca direnç kaydından dolayı bataryam az gidiyor olabilir mi ? Onun dışında bir problemim yok,şebeke çekiminde vs hiç sorun yok fakat bataryada da sorun yaşıyorum.Bu sebeple teli ilk aldığım MIUI 14.0.4 e döndüm fakat yine de 120hz kullanımda blueetooth açık,yarı parlaklıkta forumda 5 dk dolaşsam yüzde 1 şarjım gidiyor.Bu sebeple tekrardan direnç kaydı yaptırasim.var ya...Düzgün direnç yapıp NFC ve batarya düzelsin diye.
Tavsiyeleriniz nelerdir arkadaşlar ?
Ayrıca direnç kaydından dolayı bataryam az gidiyor olabilir mi ? Onun dışında bir problemim yok,şebeke çekiminde vs hiç sorun yok fakat bataryada da sorun yaşıyorum.Bu sebeple teli ilk aldığım MIUI 14.0.4 e döndüm fakat yine de 120hz kullanımda blueetooth açık,yarı parlaklıkta forumda 5 dk dolaşsam yüzde 1 şarjım gidiyor.Bu sebeple tekrardan direnç kaydı yaptırasim.var ya...Düzgün direnç yapıp NFC ve batarya düzelsin diye.
Tavsiyeleriniz nelerdir arkadaşlar ?