Rom Dirençli note 12 pro 5g güncelleme almıyor

alican38

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Note 8 pro
Konular
8
Merhaba telefonum MIUI 14.0.3 sürümünde uzun zamandır güncelleme gelmiyor. Manuel güncelleme denediğimde güncelleme doğrulanamıyor hatası veriyor. Seri numarasını sorguladım bu hatayı veriyor

Redmi Note12 Pro 8+256 telefondur
Xiaomi'yi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz!
Ancak satın aldığınız cihaz resmi global sürüm değildir ve kullanıcı deneyimi etkilenebilir. Bir dahaki sefere, lütfen cihazın resmi global sürümünü resmi yetkili kanallar aracılığıyla satın alın.

karya48

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
Xiaomi 14
Konular
4
Cihazı alalı 2 yıl olmuş,Hiç mı güncelleme gelmez :)

Kilit açıksa farklı rom yükleyin...

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Fake rom diye tabir edilen rom vardır içinde. Manuel şekilde hyperos yükleyin güncelleme yapmaya başlayacaktır. Forumda bu cihaz için kilit kapalı rom yükleme rehberleri vardı diye hatırlıyorum. İmei gider mi? diye soracaksınız o sorunun net cevabı yok orjinal imeiler de gelebilir silinedebilir. Imeiler kaladabilir. Bu yöntem ile alakalı denemeden bilinmez.

karya48

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
Xiaomi 14
Konular
4
Merhaba telefonum MIUI 14.0.3 sürümünde uzun zamandır güncelleme gelmiyor. Manuel güncelleme denediğimde güncelleme doğrulanamıyor hatası veriyor. Seri numarasını sorguladım bu hatayı veriyor

Redmi Note12 Pro 8+256 telefondur
Xiaomi'yi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz!
Ancak satın aldığınız cihaz resmi global sürüm değildir ve kullanıcı deneyimi etkilenebilir. Bir dahaki sefere, lütfen cihazın resmi global sürümünü resmi yetkili kanallar aracılığıyla satın alın.

alican38

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Note 8 pro
Konular
8
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bl kitli şuanda telefonu güncelleme ayarlarından güncelleme paketini seçin diyip son sürüm hyper OS sürümünü seçiyorum güncelleme doğrulanamıyor diyor

karya48

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
Xiaomi 14
Konular
4
Bl kitli şuanda telefonu güncelleme ayarlarından güncelleme paketini seçin diyip son sürüm hyper OS sürümünü seçiyorum güncelleme doğrulanamıyor diyor

Bir üst mesajda link verdim , o bölümde kapalı şekilde rom yükleme konusu var, inceleyin lütfen

Üst Alt