Yardım Dirençli Kayıt Sonrası Telefondaki Gariplikler

Johann

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Barış
Cihazım
Mi 11 Ultra
Konular
8
Merhaba. Xiaomi Mi 11 Ultra kullanıcısıyım. Aşağı yukarı 1 sene önce telefonuma dirençli kayıt yaptırmıştım. İlk 8-9 ay sorun yoktu ancak son zamanlarda telefonum garipleşmeye başladı. Sorunları net anlaşılması açısından madde madde yazmak istiyorum.

- İnternet Bankacılığı uygulamalarında ''telefonunuzu geliştirici moddan çıkartın'' uyarısı alıyorum
- Telefonla görüşme esnasında telefonda sinyal zayıflaması yaşanıyor ve konuşma kesiliyor
- Çift hattım var fakat birini kullanamıyorum.
- İnstagramda beğenmediğim şeyleri bile, izlerken otomatik şekilde beğeni geldiğini gördüm.

bir sıkıntı var gibi görünüyor. Yorumunuz, tavsiyeleriniz benim için çok önemli.

9mm

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Okan
Cihazım
Mi 11 Ultra
Konular
4
Merhaba. Xiaomi Mi 11 Ultra kullanıcısıyım. Aşağı yukarı 1 sene önce telefonuma dirençli kayıt yaptırmıştım. İlk 8-9 ay sorun yoktu ancak son zamanlarda telefonum garipleşmeye başladı. Sorunları net anlaşılması açısından madde madde yazmak istiyorum.

- İnternet Bankacılığı uygulamalarında ''telefonunuzu geliştirici moddan çıkartın'' uyarısı alıyorum
- Telefonla görüşme esnasında telefonda sinyal zayıflaması yaşanıyor ve konuşma kesiliyor
- Çift hattım var fakat birini kullanamıyorum.
- İnstagramda beğenmediğim şeyleri bile, izlerken otomatik şekilde beğeni geldiğini gördüm.

bir sıkıntı var gibi görünüyor. Yorumunuz, tavsiyeleriniz benim için çok önemli.
Hocam bence direnci attırın baştan server yaptırın hepsi dirençten oluyor benim telefon da aynı bir çözüm arıyorum. 3G gelmiyor. Xiaomi 13 ancak ya yazılımı beceremedi yapan kişi ya da donanımsal bir sorun eğer öyle ise bir felaket.

njlos53

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Njlos53
Cihazım
Poco x4 pro 5g
Konular
37
Hocam bence direnci attırın baştan server yaptırın hepsi dirençten oluyor benim telefon da aynı bir çözüm arıyorum. 3G gelmiyor. Xiaomi 13 ancak ya yazılımı beceremedi yapan kişi ya da donanımsal bir sorun eğer öyle ise bir felaket.
Direnci kaldırmak ve kaldırdıktan sonra server kaydı yaptırmak mümkün oluyor mu, eğer oluyorsa maliyeti ne kadardır acaba ?

Kmkk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kmkk
Cihazım
Note 13 pro+ 5g
Konular
6
Direnci kaldırmak ve kaldırdıktan sonra server kaydı yaptırmak mümkün oluyor mu, eğer oluyorsa maliyeti ne kadardır acaba ?
Bildiğim kadarıyla server kaydı için sonradan yerleştirilen direncin sökülüp yerine telefonun orjinalindeki direncin geri takılması gerekir

njlos53

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Njlos53
Cihazım
Poco x4 pro 5g
Konular
37
Bildiğim kadarıyla server kaydı için sonradan yerleştirilen direncin sökülüp yerine telefonun orjinalindeki direncin geri takılması gerekir
Her telefon için geçerli mi bu işlem ?

Kmkk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kmkk
Cihazım
Note 13 pro+ 5g
Konular
6

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Bu sorunların direnç kayıt ile alakası yok. Direnç değişiminde zarar vermişlerdir. Direnç sökmeden server kayıt a çeviririz bu cihazı ama bir düzelme olacağını sanmam.

9mm

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Okan
Cihazım
Mi 11 Ultra
Konular
4
Hocam bendeki 3G gelmeme ve 4.5gnin aşırı zayıf çekmesi neden oluyor? Yardımcı olur musunuz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam sizin sorununuz nedir?

njlos53

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Njlos53
Cihazım
Poco x4 pro 5g
Konular
37
Hocam bendeki 3G gelmeme ve 4.5gnin aşırı zayıf çekmesi neden oluyor? Yardımcı olur musunuz?

Bir sorunum yok, telefonu orjinal hale getirmek mümkün mü diye merak edip sordum. Telefonum dirençli ama bu güne kadar hiç bir sorun yaşamadım. Sanırım direnç işleminde soğuk lehim kullanılmış. Pek anlamam ama eğer doğru ise soğuk lehim ile yapılan direnç işlemi daha sağlıklı olurmuş, telefona zarar vermezmiş.

Halim66

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halim
Cihazım
Redmi Note 10s
Konular
16

sim kart yeni mi
bizde de öyle olmuştu eski sim karttan dolayı telefon çekmiyordu internet kopuyordu
yeni sim kart ile düzeldi

Üst Alt