Yardım Direnç

Bayram .2145

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Bayram
Cihazım
12 pro
Konular
17
Selamün aleyküm daha önceden telefonun dirençli olduğunu nasıl anlarız diye sorduğum da Hardware version tarafı kırmızı ise dirençli olduğunu söylediler geçen haftalarda mi 11 T cihaza IMEI atılması için direnç atılmış ama görsele deki gibi yeşil acaba direnç atıldığıdoğrumu

Ekli dosyalar

• IMG_20241114_170146.jpg
    IMG_20241114_170146.jpg
    47,6 KB · Görüntüleme: 33

VHOLDY

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Efe
Cihazım
Xiaomi
Konular
23
Selamün aleyküm daha önceden telefonun dirençli olduğunu nasıl anlarız diye sorduğum da Hardware version tarafı kırmızı ise dirençli olduğunu söylediler geçen haftalarda mi 11 T cihaza IMEI atılması için direnç atılmış ama görsele deki gibi yeşil acaba direnç atıldığıdoğrumu
Direnç yok. Cihazda dediğiniz gibi kırmızı yazması gerek.

Bayram .2145

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Bayram
Cihazım
12 pro
Konular
17
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Direnç yok. Cihazda dediğiniz gibi kırmızı yazması gerek.
Yani telefoncuya söylediğim zaman direnç atıldığını söyledi teslim aldığım zaman da telefonun arka kapağını açmışlar

Sypreus

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Emre
Cihazım
POCO X3 Pro
Konular
13
Aleyküm selam sizin cihaza yazılımsal IMEI atmışlar. Xiaomi repair sitesinde güncelleme ile IMEI silinir sıfırlama ile silinmez (istisnai durumlar var) yazıyor.

VHOLDY

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Efe
Cihazım
Xiaomi
Konular
23
Yani telefoncuya söylediğim zaman direnç atıldığını söyledi teslim aldığım zaman da telefonun arka kapağını açmışlar
Ama menüde, gözükmüyor direnç atıldığına dahil arka kapak sanırım başka bir iş için açılmış gibime geliyor

Bayram .2145

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Bayram
Cihazım
12 pro
Konular
17
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aleyküm selam sizin cihaza yazılımsal IMEI atmışlar. Xiaomi repair sitesinde güncelleme ile IMEI silinir sıfırlama ile silinmez (istisnai durumlar var) yazıyor.
Tamam sağolun

Üst Alt