- Adım
- zort
- Cihazım
- Xiaomi 14T TR
- Konular
- 42
Varsa sonrasında sorun yaşayan oldu mu riske girmeye değer mi?
nuwa kodlu bir cihaz herhalde. Direnç sonrası NFC harici sorun oluşmuyor. Rahatça ROM yükleyip format atabiliyorsunuz.Varsa sonrasında sorun yaşayan oldu mu riske girmeye değer mi?
ah be nfc kullaniyordum ben o zaman bakarim belki server cikarsa ya da bir sekilde direncsiz uzatmaya giderim,tsk bilgilendirme icinnuwa kodlu bir cihaz herhalde. Direnç sonrası NFC harici sorun oluşmuyor. Rahatça ROM yükleyip format atabiliyorsunuz.
NFC çalışması için magisk modülleri var. İndirip kuruyorsunuz, NFC'niz aktif oluyor.ah be nfc kullaniyordum ben o zaman bakarim belki server cikarsa ya da bir sekilde direncsiz uzatmaya giderim,tsk bilgilendirme icin
Bu işlemi kime yaptırabiliriz?nuwa kodlu bir cihaz herhalde. Direnç sonrası NFC harici sorun oluşmuyor. Rahatça ROM yükleyip format atabiliyorsunuz.
Ankara'da mısınız ?Bu işlemi kime yaptırabiliriz?
yaptiracagim kisi sorun olmaz dedi ama, siz yine de bir su bahsettiginiz modulun linkini atabilir misiniz, cok tesekkurler simdidenNFC çalışması için magisk modülleri var. İndirip kuruyorsunuz, NFC'niz aktif oluyor.
update, nfcyi sorunsuz kullaniyorumyaptiracagim kisi sorun olmaz dedi ama, siz yine de bir su bahsettiginiz modulun linkini atabilir misiniz, cok tesekkurler simdiden
Kim var Ankara daAnkara'da mısınız ?