Çözüldü Direnç ve Server Kaydı Yapılan Cihaza Hyperos

lavasoft95

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mert
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Konular
1
Öncelikle herkese iyi forumlar, içerisinde Fake Rom bulunan 13 Ultra cihazımı kendim bir şekilde güncelleyerek xiaomi.eu 14.0.20.0.TMACNXM sürümüne güncelledim, daha sonrasında cihazı kayıt yapılması için aldığım yere götürdüm, cihazı bana geri teslim ederlerken direnç atıldığını (Hardware Version:P1.1 kırmızı) ve garanti olması ileride problem yaşamamam için ayrıca server kaydı da yaptıklarını söylediler. Ancak her telefoncunun ezbere söylediği şekilde güncelleme yapmamam gerektiğini söylediler. Telefon içindeki güncelleme butonuna bastığım zaman da sürekli güncelsiniz diyor. TWRP yüklü mü değil mi bilmiyorum, bu cihazı HyperOS'e güncelleyebilir miyiz? Değerli görüşlerinizi ve yardımlarınızı bekliyorum.

Çözüm
Bu işlerle uğraşan birisi değilseniz global rom indirip kurun. Otomatik güncelleme yapar.
AŞağıdaki romu indirip videodaki gibi yükleyin.

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
kilidi açık cihazlar miui 14 ten hyperos a otomatik güncellemez. Ya eu rom indirip kurun ya da global hyperos rom indirip kurun.

Oyla:

lavasoft95

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mert
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kilidi açık cihazlar miui 14 ten hyperos a otomatik güncellemez. Ya eu rom indirip kurun ya da global hyperos rom indirip kurun.
Cahilliğim için kusura bakmayın lütfen ama cihazda kurulu olan Rom Eu rom değil mi zaten? Global Hyperos rom veya Eu Rom indirip kurmam yapılan IMEI işlemine zararı olur mu? Kurulum için önerilen bir yöntem var mıdır? Teşekkür ederim vakit ayırdığınız için.

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Cahilliğim için kusura bakmayın lütfen ama cihazda kurulu olan Rom Eu rom değil mi zaten? Global Hyperos rom veya Eu Rom indirip kurmam yapılan IMEI işlemine zararı olur mu? Kurulum için önerilen bir yöntem var mıdır? Teşekkür ederim vakit ayırdığınız için.
imeiye bir şey diyemem 'direnç yaptık bir de sağlam olsun diye server yaptık' diye cevap veren, cihazınıza gereksiz yere direnç değişimi yapan bir yerin söylediğine şahsen itibar etmezdim.
Normalde dirençlide olsa mi 13 ultralar hyperos 2 ye sorunsuz günceller. Aynı soruyu tekrar sormanıza gerek yok neden güncelleme yapmadığı ve ne yapmanız gerektiğini önceki mesaj da yazdım zaten.

Oyla:

lavasoft95

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mert
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
imeiye bir şey diyemem 'direnç yaptık bir de sağlam olsun diye server yaptık' diye cevap veren, cihazınıza gereksiz yere direnç değişimi yapan bir yerin söylediğine şahsen itibar etmezdim.
Normalde dirençlide olsa mi 13 ultralar hyperos 2 ye sorunsuz günceller. Aynı soruyu tekrar sormanıza gerek yok neden güncelleme yapmadığı ve ne yapmanız gerektiğini önceki mesaj da yazdım zaten.
Öncelikle vakit ayırdığınız için teşekkür ederim. Önceki mesajda indirip kurun yazdınız ancak "kurun" spesifik bir yönerge içermiyor, bu konuyu açmamdaki asıl amaç ne yapmam gerektiğini öğrenmek, indirip kurmam gerektiğini öğrendim, şimdi nasıl kurmam gerektiği kaldı.

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Bu işlerle uğraşan birisi değilseniz global rom indirip kurun. Otomatik güncelleme yapar.
AŞağıdaki romu indirip videodaki gibi yükleyin.

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

Oyla: Çözüm
Üst Alt