Soru Direnç sonrası ROM yükleme..

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Sayın yarimpower hocam, Poco x6 pro ya HyperOS 2 ne zaman çıktı ki? Bi ekran görüntüsü atsanıza bize...

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatal

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Şimdi burada Sayın eski cihazdaşım yarimpower hocamın dediğine göre, her direnç işlemli cihazda HyperOS2 güncellemesi sorunludur diyemeyiz, doğrumudur Sayın H.kadioglu hocam?

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk
netlik kazanmadı hocam daha ne desek boş. benim gördüğüm hepsi patladı güncellemede. bu cihaz şuanda istisna. durumuna bakmak lazım.

Skorpi

Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
netlik kazanmadı hocam daha ne desek boş. benim gördüğüm hepsi patladı güncellemede. bu cihaz şuanda istisna. durumuna bakmak lazım.
Doğru diyorsunuz, benim kızın dirençli Redmi Note 13 Pro 5G si var, sakın HyperOS 2 güncellemesi görürsen, yapma dedim, olayları biraz takip etmek lazım

tapir

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ahmed
Cihazım
mi 8
Konular
0
İlk önce fastboot üzerinden sadece upgrade rom seçeneğini seçiyorum.Sıkıntı olursa Upgrade ve format ile devam ederim.

Ekleme : Sadece UPGRADE seçeneği ile boot etmedi.Sonrasında UPGRADE ve FORMAT seçeneği ile sorunsuz olarak Hyper OS 2.0.2 ye geçiş yapabildim.

Eskişehir'den selamlar ...

Selamlar sizin cihaz dirençli ve cift imei kayitli mi? Bootlader açık demişsiniz, fastboot üzerinden hyperos 2 yi kurup format data dediniz ve atılan imeiler orjinale dönmeden 2.0 a gectiniz doğru mu anladik?

Skorpi

Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Selamlar sizin cihaz dirençli ve cift imei kayitli mi? Bootlader açık demişsiniz, fastboot üzerinden hyperos 2 yi kurup format data dediniz ve atılan imeiler orjinale dönmeden 2.0 a gectiniz doğru mu anladik?
Ben yerinizde olsam ilk, 3 ncü ve 5 nci mesajı okurdum

kadirgul42

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Kadir
Cihazım
Xiaomi 14 ultra
Konular
4
Kadir Bey ;
An itibarı ile iki imei yi kontrol ettim.Kayıt kısmında sorun yok.İkisinide aktif şekilde kullanabiliyorum.Maalesef durum sizin söylediğiniz gibi değil..Hyper OS 2.0.2 kurulu şekilde sorunsuz devam ediyorum.
Selamlar..
Bildiğim Kadarı ile Şuan Hyperos2 Kullanıyorsanız Ya İmeiler Null'a Düşmesi Gerekiyor Veya Orjinal İmeiler Geri Gelmis Olması Gerekiyor. Yani Siz Şuan (Önce Hyperos2'ye Güncelleyip BL Sonradan Actiysaniz Şebeke Gelir Ancak İmeiler Orjinal Haline Dönmüş Olur) Orjinal Olmayan İmei İle Hyperos2 Yüklü Cihazı Acabildiginizi Söylüyorsunuz Doğru mu Anlıyorum?

yarimpower

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özkan
Cihazım
Mi Max 3 - Poco
Meslek
Öğretmen
Konular
1
Yasal kullanım süresi sona ermeden telefonu Unlock edip Xiaomi.eu dan indirdiğim Hyper OS 2 yükledim.
Imei işlemlerinden sonra 1.0.9 Çin Romu yüklü geldi ve kendisi 1.0.14 e güncelledi.
Sonra aldığım gaz neticesinde Fastboot üzerinden tekrar Hyper OS 2.0.2 yükledim.

Imei işlemleri ve 2.0.2 sonrası sonra Sim 1 Sansung Sim 2 Motorola bir cihaz olarak kayıtlı görünüyor.

Selamlar..

tapir

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ahmed
Cihazım
mi 8
Konular
0
Yasal kullanım süresi sona ermeden telefonu Unlock edip Xiaomi.eu dan indirdiğim Hyper OS 2 yükledim.
Imei işlemlerinden sonra 1.0.9 Çin Romu yüklü geldi ve kendisi 1.0.14 e güncelledi.
Sonra aldığım gaz neticesinde Fastboot üzerinden tekrar Hyper OS 2.0.2 yükledim.

Imei işlemleri ve 2.0.2 sonrası sonra Sim 1 Sansung Sim 2 Motorola bir cihaz olarak kayıtlı görünüyor.

Selamlar..
Bilgi için teşekkürler. Siz stock hyperos 2 değil de xiaomi.eu nun hyperos2 sini kurmuşsunuz. Eğer bu şekilde olacak ise ben de geçerim, zaten xiaomi.eu romlari daha iyi oluyor.

Skorpi

Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Bilgi için teşekkürler. Siz stock hyperos 2 değil de xiaomi.eu nun hyperos2 sini kurmuşsunuz. Eğer bu şekilde olacak ise ben de geçerim, zaten xiaomi.eu romlari daha iyi oluyor.
Hocamın cihazının Poco X6 Pro ve işlemcisinin Mediatek olduğunu da unutmayın

Üst Alt