Bak bu soruların tam ve net cavaplarını bende merak ediyorum.
1- Elimde şuan 13 ultra var bl kilidi de açık çift sim de kayıtlı direnç işlemi görmüş.
2- Nfc ve daha diğer bütün işlevleri çalısıyor.
Yalnız kimse sorduysam direnç atılsada gider imei diyor lakin 13 pro plus kullanırken direnç işleminden sonra fabrika ayarlarına sıfırladım ve kullandım lakin gitmedi sonra telefoncuya sordum onun içinde gider dedi.
Şimdi bunu neden diyorum kesin gidip gitmediği gerçekten belli değil mi ? 13 pro plusda gitmemesi ( 2 kere sıfırladım ) bende gitmiyor diye bir algı oluştururken telefoncu gidiyor dedi. Bu 13 ultrayı sıfırlayayım diyorum sırf meraktan ama işte güvenemiyorum
Birde şu direnç görmüş ve çift sim imei atılanlar BL kilidi açık yazmış bir arkadaş bu bütün 13 ultralarda böylemi olmuş acaba diğer 13 ultra sahipleride yorum atsa harika olur. Çünkü bendekinin de Bl kilidinin açık olduğunu 2 haftadan beri yeni farkettim oda telefonu güncelleyince baştan başladı öyle farkettim. Çünkü genelde kapalı ve açılması şuan zor / imkansız diye biliyordum bu 13 ultralarında.
Umarım gerçekten deneyimlemiş ( bazen bazıları deneyimlemeden yazdığından dedim )arkadaşlar yorum atarda hepimiz doğrusunu öğreniriz.
İyi forumlar