- Adım
- Alperen
- Cihazım
- Note 10
- Konular
- 3
13 ultra modeli var elimde DİRENÇ ve imei işlemi yapıldı hyperos nasıl yükleebilirim ve imei gider mi ? nasıl bir yol izlemeliyim.
Sizdeki cihazda direnç sonrası NFC çalışmıyor mu?NFC çalışıyor mu?
Kacçlık direnç takıldığını anlamak için sormuştum.Sizdeki cihazda direnç sonrası NFC çalışmıyor mu?
Fastboot at ya da twrp ile kur zatwn direç atılmış imei hiç bir şekilde silinmez13 ultra modeli var elimde DİRENÇ ve imei işlemi yapıldı hyperos nasıl yükleebilirim ve imei gider mi ? nasıl bir yol izlemeliyim.
Çift sim İMEİ kayıtlıysa BL kilidi açıktır.Direnç işlemini Ankara'da bilindik bir yere yaptırdım, direnç sonrası sorun yaşamadım NFC dahil tüm fonksiyonları aktif. Güncelleme yapabilirsin fakat sıfırlama yapma IMEI gider şeklinde tavsiyede bulunmuştu. Bilgisayar veya bilgisayara erişimim yok nasıl hyperos'a geçebilirim.
Gider zaten kesinlikle gitmez diyen kişi gereksiz garanti vermiş işten anlamıyor. Qualcomm cihazların %95 inde formatta imei gider..Hocam ben hardreset yaptım IMEI gitti yapan adam kesinlikle olmaz yanlış birşey yapmissindir diyor ama gitti işte kardesim