Çözüldü Direnç kayıtta güncelleme ve rom yükleme sorunsuz olurmu?

Kmkk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kmkk
Cihazım
Note 13 pro+ 5g
Konular
6
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
-
Telefon Modeli
Redmi note 13 pro+ 5g
Bootloader Kilidi
Kapalı
İyi forumlar, direnç kayıtlı redmi note 13 pro+ 5g cihaza IMEI gitmeden güncelleme ve (yetkili hesap ile) rom yükleme sorunsuz şekilde yapabilirmiyim ?

Çözüm
Yetkili hesap ile yükliyeceğimi biliyorum hocam ve benim bildiğim normal stok romların hepsini flashlayabiliyorum ama siz genede anlatsanız iyi olur, kullandığım telefon yazılımsal kayıtlı redmi note 13 pro plus ve buna rom atamıyorum bundan dolayı yeni 13 pro plusa geçip direnç kayıt yaptiricam.
Rom değişlikliği için mantıklı seçim hocam.
Direnç sonrası rom değişikliğini yetkili ile yapabilirsiniz saygılarımla iyi forumlar dilerim.

Security Developer

ᴍɪᴜɪ ᴍᴇᴍᴏʀʏ
Yönetici
Destek Ekibi
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Đ₳Ɽ₭ ₩ØⱤⱠĐ
Cihazım
Xiaomi, Huawei
Meslek
Whatever
Konular
31
İyi forumlar, direnç kayıtlı redmi note 13 pro+ 5g cihaza IMEI gitmeden güncelleme ve (yetkili hesap ile) rom yükleme sorunsuz şekilde yapabilirmiyim ?
Evet yapabilirsiniz adımları ve hangi romu yükleyeceğinizi biliyor musunuz?

Oyla:

Kmkk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kmkk
Cihazım
Note 13 pro+ 5g
Konular
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet yapabilirsiniz adımları ve hangi romu yükleyeceğinizi biliyor musunuz?
Yetkili hesap ile yükliyeceğimi biliyorum hocam ve benim bildiğim normal stok romların hepsini flashlayabiliyorum ama siz genede anlatsanız iyi olur, kullandığım telefon yazılımsal kayıtlı redmi note 13 pro plus ve buna rom atamıyorum bundan dolayı yeni 13 pro plusa geçip direnç kayıt yaptiricam.

Oyla:

Security Developer

ᴍɪᴜɪ ᴍᴇᴍᴏʀʏ
Yönetici
Destek Ekibi
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Đ₳Ɽ₭ ₩ØⱤⱠĐ
Cihazım
Xiaomi, Huawei
Meslek
Whatever
Konular
31
Rom değişlikliği için mantıklı seçim hocam.
Direnç sonrası rom değişikliğini yetkili ile yapabilirsiniz saygılarımla iyi forumlar dilerim.

Oyla: Çözüm
Üst Alt