HyperOS direnç kayıtlı xiaomi 13 ultra hyper os 2.0

arwyenwdh7

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emirhan
Cihazım
Redmi not 9 pro
Konular
1
direnç kayıtlı xiaomi 13 ultra cihazım var twrp üzerinden hyper os 2.0 ı yüklesem imei silinir mi veya herhangi bir hata alırmıyım şimdiden teşekkürler

ibenali

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
K
Cihazım
Redmi 10 2022
Konular
2
HyperOs 2 kayıtlı cihazlar için güncellemeyin diyorlar fakat twrpden yükliceksen bence problem olmaz.

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
mi 13 ultra hyperos 2 ye güncellenebiliyor. Twrp vs uğraşmanıza gerek yok. direk oto güncelleme yapın.
twrp ile güncellemenin zahmet ve riskten başka bir artısı olmaz xiaomi cihazlarda.

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
48
Biz Twrp ile rom güncellemenin ( bilhassa benim gibi Android cahili vatandaşlar için) daha kolay ve daha güvenli bir yöntem olduğunu zannediyorduk.
Global takılmaya başladığımız son iki sene içinde Xiaomi' de kaideler mi değişti? wasntme~~

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
hocam estağfurullah eskilerin tecrübesi yeter. Ama twrp kur, kuracağım derken brick et vs. uğraşmak yerine tıklayıp otomatik güncellemek daha mantıklı değil mi? twrp sıfırlarken imei gitmesin diye kullanılabilir tabiki.

arwyenwdh7

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emirhan
Cihazım
Redmi not 9 pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
mi 13 ultra hyperos 2 ye güncellenebiliyor. Twrp vs uğraşmanıza gerek yok. direk oto güncelleme yapın.
twrp ile güncellemenin zahmet ve riskten başka bir artısı olmaz xiaomi cihazlarda.
satıcı bana güncelleme yaparsan IMEI silinir demişti ben hep twrp üzerinden yaptım normal telefonun ayarlar menüsünden güncelleme yaparsam imei silinmez mi?
direkt twrp den yüklesem sıkıntı çıkar mı

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
satıcı bana güncelleme yaparsan IMEI silinir demişti ben hep twrp üzerinden yaptım normal telefonun ayarlar menüsünden güncelleme yaparsam imei silinmez mi?
direkt twrp den yüklesem sıkıntı çıkar mı
Satıcının ne sebeple söylediğini bilemeyiz kasıtlı kasıtsız. Çoğu bilmediğinden çoğu müşteriyle uğraşmak istemediğinden asılsız cevaplar verebiliyor.
'twrp ile güncelleyin imei silinmesin' bu ifade internet ortamında dolaşan bilgi kirliliğidir. twrp ile normal güncellemenin hiç bir farkı yoktur olamaz. Telefon sıfırlama işlemlerinde twrp kullanılması gerektiği doğrudur. Çünkü twrp demek modlu özelleştirilmiş recovery demektir ve cihazda bütüm bölümleri silmediği için imei kısmını formatlamaz ve imei gitmez. Dirençli mi 13 ultra hyperos 2 ye güncellenebilir. Ama güncelleme ibaresi tektir. ister twrp ile güncelle, ister otadan bir şey değişmez. Benim anlatmak istediğim güncelleme yapabilmek için twrp kurma zahmet ve riskine gerek olmadığıdır.

arwyenwdh7

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emirhan
Cihazım
Redmi not 9 pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Satıcının ne sebeple söylediğini bilemeyiz kasıtlı kasıtsız. Çoğu bilmediğinden çoğu müşteriyle uğraşmak istemediğinden asılsız cevaplar verebiliyor.
'twrp ile güncelleyin imei silinmesin' bu ifade internet ortamında dolaşan bilgi kirliliğidir. twrp ile normal güncellemenin hiç bir farkı yoktur olamaz. Telefon sıfırlama işlemlerinde twrp kullanılması gerektiği doğrudur. Çünkü twrp demek modlu özelleştirilmiş recovery demektir ve cihazda bütüm bölümleri silmediği için imei kısmını formatlamaz ve imei gitmez. Dirençli mi 13 ultra hyperos 2 ye güncellenebilir. Ama güncelleme ibaresi tektir. ister twrp ile güncelle, ister otadan bir şey değişmez. Benim anlatmak istediğim güncelleme yapabilmek için twrp kurma zahmet ve riskine gerek olmadığıdır.
sizi çok rahatsız ettim kusura bakmayayın peki şuan nasıl bir yol izliyim hyper os 1.10 tayvan romu yüklü tek sim direnç kayıtlı cihaz en son sürüm hyper os 1 sürümünü yüklüyeyip ayarlar kısmından mı güncelliyeyim yoksa twrp den direk hyper os 2 yi mi kurayım veya xiaomi.eu var sanırım hyper os 2 dede onu mu kurayım ne tavsiye ederseniz nasıl bir yol izliyim

Üst Alt