Yardım Direnç Kayıtlı Poco x6 Pro Bootloader Kilidi Açılır mı?

alaa

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alaaddin
Cihazım
Redmi note 12
Konular
7
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
2.0.209.0.VNLMIXM
Telefon Modeli
Poco x6 pro
Bootloader Kilidi
Kapalı
Poco x6 pro (global olduğuna eminim) cihazıma en son ocak ayında Mi Communityden izni alıp mi unlock tool ile kilit başvurusu yapmıştım 72 saat vermişti. 72 saatin sonunda tekrar denediğimde farklı bir hata verip bir türlü kilidi açamıyordum. Sonradan öğrendim ki anakartta direnç işlemi olduğu için Xiaomi kilit açma izni vermiyormuş. Uzun zamandır tekrar bakmadım bir yolu yordamı çıktı mı acaba? 250 dolarlık telefon için 100 dolar verip kilit açtırmak mantıklı gelmiyor. Teşekkür ederim.

Mami198510

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Redmi note 9pro
Meslek
Teknisyen
Konular
17
Cihaz aktive edilmedi hatasıdır imeiniz değiştirildiği içindir orjinal imeileriniz atılınca çözülmesi gerek.

Oyla:

alaa

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alaaddin
Cihazım
Redmi note 12
Konular
7
Cihaz aktive edilmedi hatasıdır imeiniz değiştirildiği içindir orjinal imeileriniz atılınca çözülmesi gerek.
Hocam cihaz fason geldi orjinal imeileri hakkında bilgim yok edinmenin bir yöntemi var mı duruma göre dft kiralayıp orjinallari yazıp bootloader açıp tekrar normal imeileri yazarim

Oyla:

Mami198510

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Redmi note 9pro
Meslek
Teknisyen
Konular
17
Hocam cihaz fason geldi orjinal imeileri hakkında bilgim yok edinmenin bir yöntemi var mı duruma göre dft kiralayıp orjinallari yazıp bootloader açıp tekrar normal imeileri yazarim
S/N numaranızı özelden iletin orjinal imeileri göndeririz.

Oyla:
Üst Alt