Çözüldü Direnç işleminden sonra bootlader açılmış nasıl kapanır

talhasahin66

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
34
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
HyperOS 1.0.9.0
Telefon Modeli
Xiaomi13T
Bootloader Kilidi
Açık
Dün telefonuma direnç işlemi yaptırdım bootladeri açmışlar nasıl kapatırım daha önce hiç miflash falan kullanmadım yaptırdığım yerde bootladeri kapamana gerek yok güncellemelerini almaya devam edersin dediler ama ben kapamak istiyorum nolur nolmaz nasıl yaparım ?

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X3Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Dün telefonuma direnç işlemi yaptırdım bootladeri açmışlar nasıl kapatırım daha önce hiç miflash falan kullanmadım yaptırdığım yerde bootladeri kapamana gerek yok güncellemelerini almaya devam edersin dediler ama ben kapamak istiyorum nolur nolmaz nasıl yaparım ?

adb üzerinden kapatabilirsin. fastboot moda alıp adb ye "fastboot oem lock" yazarsan kapanır. Cihaz formatlanacaktır. Verilerini yedekle.

Ekli dosyalar

• ADB.rar
    5 MB · Görüntüleme: 3
Oyla:

flankes21

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Omer
Cihazım
Note 8 pro
Konular
15
Kapatma ilerde pişman olursun

Oyla:

talhasahin66

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
34
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Blyi kapayinca cihaza fastboot üzerinden yazılım atamazsin imei yedeği alamazsin.. vs garantisi yoksa kapatma bence
Bana kapatıcaksan adp üzerinden kapat dediler yazılım vs. Gibi işlerle ilgilenmiyorum zaten ben kendi yazılımıyla kullanmak istiyorum ama herhalde zaten gene güncelleme alıyormuş

Oyla:

Bibergolge

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Hüseyin
Cihazım
Lg g4
Konular
11
Bana kapatıcaksan adp üzerinden kapat dediler yazılım vs. Gibi işlerle ilgilenmiyorum zaten ben kendi yazılımıyla kullanmak istiyorum ama herhalde zaten gene güncelleme alıyormuş
Hocam adb üzerinden bl kapatma diye bişey yok, fasboot üzerinden oluyor bunun için cihaza rom atarken mi flashla flash and locku seçin bl kapanır, eger bu aşamaları bilmiyorsaniz bence hiç bulaşmayın bl açık kalsın hiçbir zarari olmaz

Oyla:
Üst Alt