- Adım
- osman
- Cihazım
- GM 4G
- Konular
- 0
Ustam redmi note 12 pro 5g için onerdiginiz stock rom var mıdır sizce hangi ülkenin romunu atayımDirenç işlemi yapıldıysa gitmez
Ustam redmi note 12 pro 5g için onerdiginiz stock rom var mıdır sizce hangi ülkenin romunu atayımDirenç işlemi yapıldıysa gitmez
Taiwan romdayım ben hocam tavsiye ederim.Ustam redmi note 12 pro 5g için onerdiginiz stock rom var mıdır sizce hangi ülkenin romunu atayım
Hocam aynı cihazdan var elimde p1 kırmızı yazıyor Dirençli mi oluyor bu öğrenebildiniz mi?Merhabalar bende de rdmi note 12 pro 5g var Hardware version : P1 yazıyor ama kırmızı olarak yanmakta bu telefonun dirençli olduğu mu anlamına gelmekte
Kırmızı içerisindeki P1 yazısı direnci işaret eder evet.Hocam aynı cihazdan var elimde p1 kırmızı yazıyor Dirençli mi oluyor bu öğrenebildiniz mi?
Twrp ile format data yes deyip sıfırlayın imeiler gitmiyor. Rom atınca gidiyor hocam.Twrp12
hocam kayıttan sonra, sıfırlayınca imei gidiyor mu? gidiyorsa twrp ile mi yoksa ayarlardan mı sıfırlamak lazım? twrp'de neleri seçmek neleri seçmemek lazım?
twrpden rom atınca da gidiyor mu acaba?
Buna twrp ile imei yedek alıp yükleme özelliği gelse tadından yenmez. ya da mesela android 12 smomixn rom var şuan, twrp ile ben bunun komple yedeğini alsam, başka rom kursam, baktım beğenmedim twrpden aldığım smomixn romu geri yüklesem. ama olmuyor galiba. aslında olması lazımdı twrpdeTwrp ile format data yes deyip sıfırlayın imeiler gitmiyor. Rom atınca gidiyor hocam.
Evet dirençliMerhabalar benim cihazım dirençli mi acaba?