Soru Direnç IMEI Atılmış X6 Pro Alınır Mı?

FikretAdil

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Fikret Adil
Cihazım
Xiaomi 13 T
Konular
7
ben note 13 pro 5g almıştım yazılım sorunları bootloader açılamaması sebebiyle sattım. biraz daha ekleyip x6 pro almayı düşünüyorum. kamera benim için ikinci planda o yüzden. Ancak bir videoda duymuştum ufs 4.0 sadece 12/512 gb modelinde varmış doğru mu acaba.
Dostum ufs 04 hic arastirmadim ama ben 12 / 512 aldim. Gayet guzel. Sarjindan da memnunum. Bu benim ikinci telefonum. İlki 13 ultra. Kamerayi onunla cozuyorum zaten. Kamera sorun olmazsa al gitsin.
Sen yurtici alacaksin galiba ?
Ben yurtdisi aldim. 12.000 tl 12/512 sari. Kutusu aksesuarlari filan herseyi tam.
Forumda bazi arkadaslar kayit cikti diyor ama benim arkadas daha kayit yok, bugun yarin cikar dedi. Cikinca birde kayit yaptiririz tamamdir.
Sana da tavsiyem yurtdisi bakabilirsin

DoktorProxy

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Redmi Note 12 5
Konular
32
Dostum ufs 04 hic arastirmadim ama ben 12 / 512 aldim. Gayet guzel. Sarjindan da memnunum. Bu benim ikinci telefonum. İlki 13 ultra. Kamerayi onunla cozuyorum zaten. Kamera sorun olmazsa al gitsin.
Ben yurtdisi aldim. 12.000 tl 12/512 sari. Kutusu aksesuarlari filan herseyi tam.
Forumda bazi arkadaslar kayit cikti diyor ama benim arkadas daha kayit yok, bugun yarin cikar dedi. Cikinca birde kayit yaptiririz tamamdir.
Ufs 4.0 aşırı hızlı bir teknoloji poco X6 proyu tercih etmemdeki en büyük sebeplerinden biri. Yakında alacağım hangi satıcıdan aldınız? Sarı siteden alınır mı

getomi6701

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi
Konular
11
Hocam düşünürsen elimde güzel bir köprü var :D

Şaka bir yana sahibinden dolandırıcı kaynıyor. O fiyata bu cihazı satmaz normal bir satıcı.
Türkiye'den aldım sorunsuz bootloader açıp magisk de kurdum

Şarjı başta baya kötüydü de 10uncu şarjdan sonra iyileşti baya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ufs 4.0 aşırı hızlı bir teknoloji poco X6 proyu tercih etmemdeki en büyük sebeplerinden biri. Yakında alacağım hangi satıcıdan aldınız? Sarı siteden alınır mı
Hocam çok fazla dolandırıcı var orda 20 kişiye yazmisimdir belki hepsinin bir bahanesi var 5i sahte link attı zaten

DoktorProxy

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Redmi Note 12 5
Konular
32
Türkiye'den aldım sorunsuz bootloader açıp magisk de kurdum

Şarjı başta baya kötüydü de 10uncu şarjdan sonra iyileşti baya

Hocam çok fazla dolandırıcı var orda 20 kişiye yazmisimdir belki hepsinin bir bahanesi var 5i sahte link attı zaten
Nerden alabilirim yurtdışı güvenilir şuan yazılımsal IMEI varmı he bide root atması kolay mı

turankaya42

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
turan
Cihazım
mi note 3
Konular
5
yurtdışı alacagım şu an 12-512 modelini tanıdıgım bir satıcıdan 11200 tl ye alabiliyorum kayıtsız.

ukayl

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Mi 9 Pro
Konular
13
Direnç kayıtlılara ısınamadım bir türlü. Bazılarında şebeke sorunu felan olduğu söyleniyor. Direnç işleminin iyi yapılıp yapılmadığını nasıl anlayabilirsin ki ilk kontrolde. Belki sorunlu olduğundan ucuza satıyordur..

FikretAdil

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Fikret Adil
Cihazım
Xiaomi 13 T
Konular
7
Ben istanbulda yasiyorum, burada telefoncu arkadaslarim var, onlardan aldim.

yurtdışı alacagım şu an 12-512 modelini tanıdıgım bir satıcıdan 11200 tl ye alabiliyorum kayıtsız.
Fiyat guzelmis dostum, bu fiyata bulmam cok zor. Bulmusken al bence

turankaya42

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
turan
Cihazım
mi note 3
Konular
5
Ben istanbulda yasiyorum, burada telefoncu arkadaslarim var, onlardan aldim.

Fiyat guzelmis dostum, bu fiyata bulmam cok zor. Bulmusken al bence
iki farklı güvenilir satıcı tanıyorum birisi 347 diğeri 349 dolara satıyor 12/512 modelini. ancak bunlar şu an direnç kayıt yapmıyorlar. kayıt yapmaya başladıklarında +500 tl farkla direk kayıtlı almayı düşünüyorum o yüzden bekliyorum aslında. Şimdi cihazı alsam daha sonra direnç kaydı için şehirdışına göndermem gerekecek hem daha fazla maliyeti olacak hem 4-5 gün cihazsız kalacağım. İzmirde güvenilir uygun fiyata direnç atan kimseyi tanımıyorum çunku.

FikretAdil

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Fikret Adil
Cihazım
Xiaomi 13 T
Konular
7
iki farklı güvenilir satıcı tanıyorum birisi 347 diğeri 349 dolara satıyor 12/512 modelini. ancak bunlar şu an direnç kayıt yapmıyorlar. kayıt yapmaya başladıklarında +500 tl farkla direk kayıtlı almayı düşünüyorum o yüzden bekliyorum aslında. Şimdi cihazı alsam daha sonra direnç kaydı için şehirdışına göndermem gerekecek hem daha fazla maliyeti olacak hem 4-5 gün cihazsız kalacağım. İzmirde güvenilir uygun fiyata direnç atan kimseyi tanımıyorum çunku.
ok. Anladım sorununu.
İnşallah o zamana kadar fiyatlar fazla artmaz.
Yine en kötüsü alırsın telefonu, kayıt çıkınca alır gelirsin istanbula 1 günlük hem gezersin hem kayıdı yaptırırsın.
Andaolu yakasında benim bildiğim güvenilir yerler var.

saban19

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
şaban
Cihazım
S24 Ultra
Meslek
Bilgisayar Program
Konular
6
9.000e sıfır buldum, direnç IMEI atıldığı ve asla kapanmayacağı söylendi. Bu fiyata alınır mı herhangi bir sorun çıkar mı?
siz bence ilan linkini bizimle paylaşın bakalım link fake mi yoksa gerçekmi unutmayın ki GET işlemlerinde Kredi kartı ister İban İster ise fake dir o ilan bilginize.

Üst Alt