Soru Direnç ile IMEI atma

mrprincex

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
muhammet
Cihazım
redmi note 10
Konular
2
bugün bende yaptırdım direnç bl bende açıktı teslim aldığımda kapalıydı galiba otomatik kapanıyor

eve gelip eski açtığım hesap ile beklemeden tekrardan açtım.

mnaslan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
mi max
Konular
2
Arkadaşlar merhaba. Hanıma mi 13 ultra almıştım. İkinci imei 20 gün sonra kapanacak. Şimdi bu direnç atma işi nasıl oluyor öncesinde bootloader kilidi falan açmak gerekiyor mu. Şu anda hyperOs sürümü yüklü. Aldığımdan beri güncelleme geliyor.
Ben öyle rom falan uğraşamam. Sadece telefon çalışsın sosyal medya girsin yeterli. İmei atma işi ile bootloader in bir alakası yok dimi. Bulunduğum ilçede direnç atan kimse yok. Telefonu muhtemelen İstanbul’a göndermem gerek. Direnç işlemi ile imei aynı anda atılıyor dimi. Bilen varmı. Süreç nasıl oluyor. Yada tavsiye edeceğiniz kimse var mı kargo ile göndersem

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27
Arkadaşlar merhaba. Hanıma mi 13 ultra almıştım. İkinci imei 20 gün sonra kapanacak. Şimdi bu direnç atma işi nasıl oluyor öncesinde bootloader kilidi falan açmak gerekiyor mu. Şu anda hyperOs sürümü yüklü. Aldığımdan beri güncelleme geliyor.
Ben öyle rom falan uğraşamam. Sadece telefon çalışsın sosyal medya girsin yeterli. İmei atma işi ile bootloader in bir alakası yok dimi. Bulunduğum ilçede direnç atan kimse yok. Telefonu muhtemelen İstanbul’a göndermem gerek. Direnç işlemi ile imei aynı anda atılıyor dimi. Bilen varmı. Süreç nasıl oluyor. Yada tavsiye edeceğiniz kimse var mı kargo ile göndersem
H.kadioglu hocamla özelden bir konuşun sizi yönlendirir bootloaderin imei işiyle alakası var eğer açmadan gönderim yaparsanız ücret farkı çıkabilir bence biraz acele edin son 20 gün diyorsunuz

Üst Alt