Mod Direnç değişmiş cihazda NFC'nin aktif edilmesi

activex06

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mehmet
Cihazım
A32
Konular
0
hocam bunuda yükledim malasef olmadı galiba artık başka seçenek kalmıyor nfc kullanamayacagım ama bi ihtimal bu fake rom sizde mevcutsa linkini verirseniz birde direk fake romu kurasım var belki çalışır diye zaten başka çare kalmadı hayırlısı yardımlarınız için Allah razı olsun işiniz gücünüz rast gitsin
Fake rom bende mevcut değil ama fake romun yedekleri var oda sizin telefona uyum sağlayamaz kurarsan telefonun bir daha açılmaz.Şunu yapmalısın en son global rom yükle ve sana verdiğimiz dosyları kur.Açılma ihtimali baya yüksek.

Abdurrahman Can

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Abdurrahman
Cihazım
Redmi Note 12
Konular
4
Fake rom bende mevcut değil ama fake romun yedekleri var oda sizin telefona uyum sağlayamaz kurarsan telefonun bir daha açılmaz.Şunu yapmalısın en son global rom yükle ve sana verdiğimiz dosyları kur.Açılma ihtimali baya yüksek.
inşallah çalışır o şekilde hocam bir deneyeyim

Abdurrahman Can

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Abdurrahman
Cihazım
Redmi Note 12
Konular
4
Hocam Allah razı olsun işiniz gücünüz rast gitsin çok teşekkür ederim çok sükür yapabildim çok emeğiniz geçti hakkınızı helal ediniz

Ekli dosyalar

• Screenshot_2026-03-31-14-07-39-587_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2026-03-31-14-07-39-587_com.android.settings.jpg
    234,1 KB · Görüntüleme: 8

snip_er

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yusuf
Cihazım
Note 10 Pro Max
Konular
0
Global rom vardı dediğini yaptım oldu teşekkürler
Ama yedek falan almadım

activex06

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mehmet
Cihazım
A32
Konular
0
Global rom vardı dediğini yaptım oldu teşekkürler
Ama yedek falan almadım
Hayırlı olsun.Sıfırlasanız yada wipe fırmat atsanızda nfc çalışacaktır.Ama sp flash globalden eu rom yada tr roma geçişlerde sadece cust.bin yedeği lazım olacaktır

Üst Alt