Yardım direnç değişimi

aral44

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
aral güzel
Cihazım
xiaomi mi 9
Konular
6
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
12.5
Telefon Modeli
mi 11
Bootloader Kilidi
Açık
direnç değişimi yapılan telefon orjinaline döndürülür mü?

Makmr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet Ali
Cihazım
Mi 6
Konular
1
Merhabalar. Bende de Mi 11 var ve direnç değişimi yapmayı düşünüyorum çünkü kapandı kapanacak. Piyasada kim iyi yapar kim yapmaz inanın bilmiyorum. Siz kaç paraya yaptırdınız ve nerede yaptırdınız? Bilgilendirmeniz için şimdiden teşekkür ederim

Oyla:

aral44

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
aral güzel
Cihazım
xiaomi mi 9
Konular
6
Merhabalar. Bende de Mi 11 var ve direnç değişimi yapmayı düşünüyorum çünkü kapandı kapanacak. Piyasada kim iyi yapar kim yapmaz inanın bilmiyorum. Siz kaç paraya yaptırdınız ve nerede yaptırdınız? Bilgilendirmeniz için şimdiden teşekkür ederim
Hocam ben kendi tanıdığım yerde zeytinburnunda yaptırdım 300₺ gibi bir ücret çıkıyor

Ama açıkçası bu güncelleyememe işi biraz canımı sıktı cihazı yine kayıtsız bi cihazla değiştirme fikrim de var açıkçası

Oyla:

Makmr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet Ali
Cihazım
Mi 6
Konular
1
Hocam ben kendi tanıdığım yerde zeytinburnunda yaptırdım 300₺ gibi bir ücret çıkıyor

Ama açıkçası bu güncelleyememe işi biraz canımı sıktı cihazı yine kayıtsız bi cihazla değiştirme fikrim de var açıkçası
Güncellememe dışında herhangi bir sorunla karşılaştınız mı stabil olarak her şey çalışıyor mu? Bir de ben stock rom kullanmıyorum direnç değişimi yapılırsa direkt eu rom kurmayı düşünüyorum bu mümkün müdür?

Oyla:

aral44

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
aral güzel
Cihazım
xiaomi mi 9
Konular
6
Güncellememe dışında herhangi bir sorunla karşılaştınız mı stabil olarak her şey çalışıyor mu? Bir de ben stock rom kullanmıyorum direnç değişimi yapılırsa direkt eu rom kurmayı düşünüyorum bu mümkün müdü

Güncellememe dışında herhangi bir sorunla karşılaştınız mı stabil olarak her şey çalışıyor mu? Bir de ben stock rom kullanmıyorum direnç değişimi yapılırsa direkt eu rom kurmayı düşünüyorum bu mümkün müdür?
Fiziki olarak hiçbir sıkıntı yok yapan kişi cidden güzel yaptı. Ben de öncesinde eu stabil kullanıyodum ama şu an global 12.5.11 de kaldım herhangi bi şekilde işlem yapamıyorum olur da telefon kitlenir diye bir de efs yedeğim de yok elimde kısacası elim kolum bağlı şu anlık
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fiziki olarak hiçbir sıkıntı yok yapan kişi cidden güzel yaptı. Ben de öncesinde eu stabil kullanıyodum ama şu an global 12.5.11 de kaldım herhangi bi şekilde işlem yapamıyorum olur da telefon kitlenir diye bir de efs yedeğim de yok elimde kısacası elim kolum bağlı şu anlık
Bi arkadaş olsa bana yardım edebilicek yani brick durumda açabilecek bir gün içinde çokça rom deneyebilirim aslında

Oyla:

Makmr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet Ali
Cihazım
Mi 6
Konular
1
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bi arkadaş olsa bana yardım edebilicek yani brick durumda açabilecek bir gün içinde çokça rom deneyebilirim aslında
İşlemi yapan yerin adresini verme şansınız var mı acaba :)

Oyla:
Üst Alt