Üzerine düşen yok bu işin hocam yabancı adamlara parayı verdikten sonra xiaomi için sorunsuz kayıt yöntemi her türlü bulurlar. Bu imei saçmalığı bizim ülkemizde bulunduğu için türk yazılımcılar elinden geldiği kadar uğraşıyor işte ama nafile. Türkiyedeki sistem rusyada veya çinde olsaydı önünü alamazlardı bu imei kayıt işinintalhacker Gerçekten benim de çok şaşırdığım bir konu bu
İlçe merkezdeyim sıkıntı yaşamadım bir haftadirArkadaşlar merhaba
Mi 13 ultra kullanıp band 20 sorunu yaşayan var mı hiç?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Arkadaşlar merhaba
Mi 13 ultra kullanıp band 20 sorunu yaşayan var mı hiç?
Katılıyorum hocam, direnç işleminden sonra e-sim ve NFC çalışmıyor. E-sim e çok ihtiyacım vardı, yurt dışında ucuza internet kullanımı için, maalesef olmadı..Ben hiç kimseye dirençli kayıt tavsiye etmiyorum, anakartın yanmasıyla bile sonuçlanabiliyor ve bazı donanımlar çalışmayabiliyor örneğin NFC vs. telefonunuzu riske etmeyin yazılım ile imeı atın kullanın benim fikrim ama sizin bileceğiniz iş.
Evet siler.direnç işlemi yapılmış 13 ultrada fanrika ayarlarına dönmek imei siliyormu.
Evet siler.
TWRP üzerinden işlem yapmak lazım.peki mi flash ile yapılsada gidiyormu
mi 13 telefonlara direnç olmadab yazılın ile imei yapılıyor mu peki ?Ben hiç kimseye dirençli kayıt tavsiye etmiyorum, anakartın yanmasıyla bile sonuçlanabiliyor ve bazı donanımlar çalışmayabiliyor örneğin NFC vs. telefonunuzu riske etmeyin yazılım ile imeı atın kullanın benim fikrim ama sizin bileceğiniz iş.