- Adım
- EMRE
- Cihazım
- Mi 11 Ultra
- Konular
- 16
nasıl kurdun nasıl hata aldıntrwp kurarken hata aldım reis kuramadım
nasıl kurdun nasıl hata aldıntrwp kurarken hata aldım reis kuramadım
Aynen yazdığın gibi twrpden yapınca veya fastboot rom kurunca sıkıntı yokarkadaşlar merhaba.
Mi 11 ultra kullanıcısıyım şaun direnç kaydım yok. ve twrp üzerinden miui 14 eu geliştirici sürümü yüklü.
bilgi sahibi olmak için soruyorum direnç işlemi sonrası imei atıldığında güncellemeleri twrp üzerinden yaptığımızda yada twrp üzerinden sıfırlama işlemleri veya farklı rom yükleme işlemleri yaptığımızda imei gitmiyor değil mi ? sadece telefon içindeki kısımdan sıfırladığımızda veya ordan güncelleme yapmaya çalıştığımızda imei gidiyor doğru mu biliyorum.
teşekkür ederim hocam kesşke şu direnç işi olmasa yazılımla halledilebilseydi. telefonun su geçirgenliği bozulacağı için üzgünümAynen yazdığın gibi twrpden yapınca veya fastboot rom kurunca sıkıntı yok
Gitmez İMEİ ama sen yine de yedeğini al efs qnc falan ne olur ne olmazarkadaşlar merhabalar
cihazım direnç değişimi sonrası imei repair yapıldı sorunsuz sıkıntısız gayet güzel kullanmaktayım. Ayarlar bölümünden miui 14 güncellemesi geldi yapsam mı yapmasam mı kararsızım. Yaparsam imeiler gidiyor mu yeniden yükletmem mi lazım yoksa sorunsuz bir şekilde güncelleme yapılıyor mu ?
şimdiden teşekkürler
Recovery - Mi 11 Ultra (Pro) TWRP 3.5.1 - v21.5.9 Tek Tuş Yükleme Aracıtrwp kurarken hata aldım reis kuramadım
Güncellemeyi telefonun ayarlar kısmından yapınca imeiler gitmiyor ama sıfırlama yaparsan gidiyor. Twrp üzerinden herhangi bir sorun yok zaten istediğinizi kurun sıfırlayınarkadaşlar merhaba.
Mi 11 ultra kullanıcısıyım şaun direnç kaydım yok. ve twrp üzerinden miui 14 eu geliştirici sürümü yüklü.
bilgi sahibi olmak için soruyorum direnç işlemi sonrası imei atıldığında güncellemeleri twrp üzerinden yaptığımızda yada twrp üzerinden sıfırlama işlemleri veya farklı rom yükleme işlemleri yaptığımızda imei gitmiyor değil mi ? sadece telefon içindeki kısımdan sıfırladığımızda veya ordan güncelleme yapmaya çalıştığımızda imei gidiyor doğru mu biliyorum.
eywallah hocam telefon ayarlardan sıfırlama dışında imei gitmiyor o zman korkulacak birşey yokSıfırlamayı sistem üzerinden yapınca imeiler kesinlikle gidiyor arkadaşlar. Orjinal imei ye de dönmüyor tamamen gidiyor hat çekmiyor yani bilginize. Twrp kurup sıfırlayın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Güncellemeyi telefonun ayarlar kısmından yapınca imeiler gitmiyor ama sıfırlama yaparsan gidiyor. Twrp üzerinden herhangi bir sorun yok zaten istediğinizi kurun sıfırlayın