Soru Direnç Değişim sonrası miui 14 güncellemesi

gkhankndmir

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Xiaomi 11 ultra
Meslek
Güvenlik
Konular
39
arkadaşlar merhaba.

Mi 11 ultra kullanıcısıyım şaun direnç kaydım yok. ve twrp üzerinden miui 14 eu geliştirici sürümü yüklü.

bilgi sahibi olmak için soruyorum direnç işlemi sonrası imei atıldığında güncellemeleri twrp üzerinden yaptığımızda yada twrp üzerinden sıfırlama işlemleri veya farklı rom yükleme işlemleri yaptığımızda imei gitmiyor değil mi ? sadece telefon içindeki kısımdan sıfırladığımızda veya ordan güncelleme yapmaya çalıştığımızda imei gidiyor doğru mu biliyorum.

CHARRİNS

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
EMRE
Cihazım
Mi 11 Ultra
Konular
16
arkadaşlar merhaba.

Mi 11 ultra kullanıcısıyım şaun direnç kaydım yok. ve twrp üzerinden miui 14 eu geliştirici sürümü yüklü.

bilgi sahibi olmak için soruyorum direnç işlemi sonrası imei atıldığında güncellemeleri twrp üzerinden yaptığımızda yada twrp üzerinden sıfırlama işlemleri veya farklı rom yükleme işlemleri yaptığımızda imei gitmiyor değil mi ? sadece telefon içindeki kısımdan sıfırladığımızda veya ordan güncelleme yapmaya çalıştığımızda imei gidiyor doğru mu biliyorum.
Aynen yazdığın gibi twrpden yapınca veya fastboot rom kurunca sıkıntı yok

gkhankndmir

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Xiaomi 11 ultra
Meslek
Güvenlik
Konular
39
Aynen yazdığın gibi twrpden yapınca veya fastboot rom kurunca sıkıntı yok
teşekkür ederim hocam :) kesşke şu direnç işi olmasa yazılımla halledilebilseydi. telefonun su geçirgenliği bozulacağı için üzgünüm :(

rastalgun

This is the way
Yönetici
Destek Ekibi
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
RasAlghun
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
34
arkadaşlar merhabalar
cihazım direnç değişimi sonrası imei repair yapıldı sorunsuz sıkıntısız gayet güzel kullanmaktayım. Ayarlar bölümünden miui 14 güncellemesi geldi yapsam mı yapmasam mı kararsızım. Yaparsam imeiler gidiyor mu yeniden yükletmem mi lazım yoksa sorunsuz bir şekilde güncelleme yapılıyor mu ?
şimdiden teşekkürler
Gitmez İMEİ ama sen yine de yedeğini al efs qnc falan ne olur ne olmaz

molitighinkhan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Molitighin
Cihazım
Mi 11 ultra
Konular
2
Sıfırlamayı sistem üzerinden yapınca imeiler kesinlikle gidiyor arkadaşlar. Orjinal imei ye de dönmüyor tamamen gidiyor hat çekmiyor yani bilginize. Twrp kurup sıfırlayın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

arkadaşlar merhaba.

Güncellemeyi telefonun ayarlar kısmından yapınca imeiler gitmiyor ama sıfırlama yaparsan gidiyor. Twrp üzerinden herhangi bir sorun yok zaten istediğinizi kurun sıfırlayın

gkhankndmir

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Xiaomi 11 ultra
Meslek
Güvenlik
Konular
39
Sıfırlamayı sistem üzerinden yapınca imeiler kesinlikle gidiyor arkadaşlar. Orjinal imei ye de dönmüyor tamamen gidiyor hat çekmiyor yani bilginize. Twrp kurup sıfırlayın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Güncellemeyi telefonun ayarlar kısmından yapınca imeiler gitmiyor ama sıfırlama yaparsan gidiyor. Twrp üzerinden herhangi bir sorun yok zaten istediğinizi kurun sıfırlayın
eywallah hocam telefon ayarlardan sıfırlama dışında imei gitmiyor o zman korkulacak birşey yok

emrb

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
emre
Cihazım
yok
Konular
10
Tanıdığımın telefonu -redmi 11 pro- kapandı. Muhtemelen dirençle işlem gerekiyor. Ankara'da güvenip teslim edebileceğim neresi var?

Üst Alt