Sohbet Direnç Atılmış Mı Atılmamış mı?

note13pro5g

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yok
Cihazım
Yok
Konular
2
Direnç Atılmış Mı Atılmamış mı? Bilgisi olan var mı?

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

note13pro5g

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yok
Cihazım
Yok
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
model 13 pro 5g mi ? evetse
evet dirençli cihaz
Evet redmi note 13 pro 5g cihaz ama forumdaki bazı konularda global rom kullanamaz şebeke gelmez demişler benim cihazda global rom kurulu çin cihazı. Ondan tereddüt ettim direnç IMEI attırdım dün oldu direnç demi gözüm arkada kalmasın teşekkür ederim

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27
Evet redmi note 13 pro 5g cihaz ama forumdaki bazı konularda global rom kullanamaz şebeke gelmez demişler benim cihazda global rom kurulu çin cihazı. Ondan tereddüt ettim direnç IMEI attırdım dün oldu direnç demi gözüm arkada kalmasın teşekkür ederim
romda sorunun yoksa kurcalama cihazı kurcalarsan başına iş alırsın

note13pro5g

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yok
Cihazım
Yok
Konular
2
romda sorunun yoksa kurcalama cihazı kurcalarsan başına iş alırsın
Sorun yok global hyperos kurulu 1.0.12 sim1 e IMEI atıldı olarak görünüyor. Direnç kayıt olup olmadığından şüpheliyim sadece çünkü. 20 dakikada yapıp verdi telefonu. Ondan sordum kesin direnç var değil mi diye
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ek olarak güncelleme de IMEI gitmez dedi gider mi acaba H.kadioglu burhan0660

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27
Sorun yok global hyperos kurulu 1.0.12 sim1 e IMEI atıldı olarak görünüyor. Direnç kayıt olup olmadığından şüpheliyim sadece çünkü. 20 dakikada yapıp verdi telefonu. Ondan sordum kesin direnç var değil mi diye
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ek olarak güncelleme de IMEI gitmez dedi gider mi acaba H.kadioglu burhan0660
20 dk da nasıl yapmış bende şaşırdım eli hızlı bir usta yapar da bilemedim demekki önceden baya tecrübeli gidip gitmeyeceğini bilmem ama benim de öngörüm o şekilde snapdragon işlemci oldugu için gitmez diye düşünüyorum ama o usta ne dediyse onu yap gitmez dediyse gitmez

ibrother

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
ibo
Cihazım
RN10PRO
Konular
26
20 dk da nasıl yapmış bende şaşırdım eli hızlı bir usta yapar da bilemedim demekki önceden baya tecrübeli gidip gitmeyeceğini bilmem ama benim de öngörüm o şekilde snapdragon işlemci oldugu için gitmez diye düşünüyorum ama o usta ne dediyse onu yap gitmez dediyse gitmez
Hindistan romu dışında rom kabul etmiyor galiba. Pro 5g modeli en lanet model. Aldığın şekilde kullan bence..

note13pro5g

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yok
Cihazım
Yok
Konular
2
Evet hocam bende kuskulandim ama telefonu verirken Hardware yeri yeşildi. Aldıktan sonra kırmızı ondan şaşırdım direnc oldu diyosunuz.
Hindistan romu dışında rom kabul etmiyor galiba. Pro 5g modeli en lanet model. Aldığın şekilde kullan bence..
Evet normalde Hint romu dışındakilere sorun oluyormuş ama şuan global kurulu bende arafta kaldım herslde anlamadım yapan gerçekten işinin ehli mi çözemedim

ibrother

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
ibo
Cihazım
RN10PRO
Konular
26
Evet hocam bende kuskulandim ama telefonu verirken Hardware yeri yeşildi. Aldıktan sonra kırmızı ondan şaşırdım direnc oldu diyosunuz.

Evet normalde Hint romu dışındakilere sorun oluyormuş ama şuan global kurulu bende arafta kaldım herslde anlamadım yapan gerçekten işinin ehli mi çözemedim
O global görünen fake romdur büyük ihtimalle. Siz o telefonla oynamayın çok size masraf çıkarır.

note13pro5g

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yok
Cihazım
Yok
Konular
2
O global görünen fake romdur büyük ihtimalle. Siz o telefonla oynamayın çok size masraf çıkarır.
Fake rom değil. Bl kilidini de zaten daha önceden actirmistim :)
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Fake romlarda erişim izniniz yok diye uyarı geliyor bu kısımda :)

Üst Alt