Yardım Direnç Atılan Telefonda IMEI Gitti

XiaomiMeraklısı7

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Deniz
Cihazım
Note 12 Pro 5G
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
1.0.12.0 UMOIDXM
Telefon Modeli
Redmi Note 12 Pro 5G
Bootloader Kilidi
Kapalı
Telefona Direnç Atıldıktan Sonra Sim 1 10 Gün Sonra Kapanmıştı Sim 2 İse Dün Kapandı 1 Saatliğine Açıldı Sonra Gene Servis Dışı Dedi Yenidenmi Direnç Atılması Lazım Telefona Bilen Biri Yazarsa Sevinirim

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
hayır direnç değişi tek sefer yapılır. Yeniden imei atarken gerek yok. Uzak bağlantı ile biz imei işlemini hallederiz isterseniz.

Oyla:

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
47
Telefona Direnç Atıldıktan Sonra Sim 1 10 Gün Sonra Kapanmıştı Sim 2 İse Dün Kapandı 1 Saatliğine Açıldı Sonra Gene Servis Dışı Dedi Yenidenmi Direnç Atılması Lazım Telefona Bilen Biri Yazarsa Sevinirim
Şöyle izah edeyim hocam direnç işlemi yapılır ve IMEI atılır
Bu atılan IMEI atan kişinin pcsinde text içinde liste halinde olur rastgele kopyala yapıştır yapıp atar ve attığı IMEI silmesi gerekir ki başkasına atmasın ama bilerek veya unutup silmez aynı IMEI başka cihazada atar ister istemez IMEI kapanır sizin başınıza gelen bu.
Bu tarz işlem yaptırırken siz kendiniz IMEI ayarlayıp verin onları atsın listeye eklemez sizin IMEIleri bu şekilde kapanma ihtimali olmaz

Oyla:

XiaomiMeraklısı7

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Deniz
Cihazım
Note 12 Pro 5G
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hayır direnç değişi tek sefer yapılır. Yeniden imei atarken gerek yok. Uzak bağlantı ile biz imei işlemini hallederiz isterseniz.
Hocam Bootloader Kilidi Kapalı Nasıl Olacak O
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şöyle izah edeyim hocam direnç işlemi yapılır ve IMEI atılır
Bu atılan IMEI atan kişinin pcsinde text içinde liste halinde olur rastgele kopyala yapıştır yapıp atar ve attığı IMEI silmesi gerekir ki başkasına atmasın ama bilerek veya unutup silmez aynı IMEI başka cihazada atar ister istemez IMEI kapanır sizin başınıza gelen bu.
Bu tarz işlem yaptırırken siz kendiniz IMEI ayarlayıp verin onları atsın listeye eklemez sizin IMEIleri bu şekilde kapanma ihtimali olmaz
Öyle Oldu Hocam Başkasına Aynı İmeiyi Atmışlar Benim Hat Kapandı Neyseki Demişlerdiki Sorun Çıkarsa Getirin Diye Bedava Yaparlar Umarım

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Oyla:

XiaomiMeraklısı7

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Deniz
Cihazım
Note 12 Pro 5G
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kilit açık olması şart değil. Hatta dirençte artık şart değil bu model için. Uzaktan hallederiz
Hocam Cihaz Brick Olmuştu Root Atarken Ondan Direnç Atmak Zorunda Kaldık Ztn Şart Değil Bu Model İçin

Oyla:

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
47
MTK işlemcide direnç gerekmez diye biliyorum en iyisi server kaydı cihaz hiç ısıl işlem görmeden repair oluyor

Oyla:

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
47
Hocam direnç ne alaka yaa
Direnç sadece IMEI repair için kullanılır cihaz brick olursa ve boot kilidi kapalı olursa yetkili hesap ile firmware kurulur ya siz tabirleri yanlış biliyorsunuz yada bu işlemleri yapan kişi veya kurum sizi koparmış hocam

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Hocam direnç ne alaka yaa
Direnç sadece IMEI repair için kullanılır cihaz brick olursa ve boot kilidi kapalı olursa yetkili hesap ile firmware kurulur ya siz tabirleri yanlış biliyorsunuz yada bu işlemleri yapan kişi veya kurum sizi koparmış hocam
Tarihi yanlış hatırlamıyorsam 2024 10. Ay da dirençsiz yöntem çıktı. Bu tarihten önce brick olduysa doğru, sonra brick olduysa yanlış yöntem yapılmış. Ayrıca direnç değişimi sadece imei atmak için gerekli değil, cihazı global gösterip global romda açabilmek içinde gerekliydi. Sizin dediğiniz gibi çin model cihaza yetkili hesapla global rom atılırsa eğer ' this mıuı version can't be installed on this device' hatası ile recovery ekranında kalır açılmaz.

Oyla:
Üst Alt