Soru Direnç atılan telefon almak

Scorfield

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mali
Cihazım
Mi9t
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
a
Telefon Modeli
mi14t pro
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Arkadaşlar selam. Teknomuaz dan telefon almayı düşünüyorum. Telefonlar direnç kayıtlı. Önerir misiniz? Pek anlamam bu işlerden.
Telefona kolay kolay reset atmam ve güncellemeler pek umrumda değil telefon yavaşlamasın yeter gibi. Site güvenilir midir? Referansları var fakat yinede tereddüt ediyor insan.

meydeyy

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
isa
Cihazım
xiaomi mi5
Konular
10
Merhaba
Tamamen şan işi oldu bu iş dostum kimi pişman kimi memnun ama tavsiyem bu işlerden anlamıyorsun hiç bulaşma

Oyla:

burak25863

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
burak
Cihazım
note 10 pro
Konular
15
Meydeyy ustan da dedı gibi şans işi bazi kişiler sikinti yaşıyor bazıları ıse yaşamıyor ama az çok direnç işin araştırırsan sıkıntı iş oldun anlarsın sonuçta ana kart işlemci sıcaklık goruyor nerdeyse 80 derece sicaklık yanlış işlem yapılırsa sıkıntılar çıkarıyor mesala en kısa özet nfc hatası veya hat aramaya düşmemesi gibi özetleye bılırız

Oyla:

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27
Arkadaşlar selam. Teknomuaz dan telefon almayı düşünüyorum. Telefonlar direnç kayıtlı. Önerir misiniz? Pek anlamam bu işlerden.
Telefona kolay kolay reset atmam ve güncellemeler pek umrumda değil telefon yavaşlamasın yeter gibi. Site güvenilir midir? Referansları var fakat yinede tereddüt ediyor insan.
cihazın içi hiç açılmadan da yapılıyor artık H.kadioglu hocama bir sor daha net bilgi verir
Meydeyy ustan da dedı gibi şans işi bazi kişiler sikinti yaşıyor bazıları ıse yaşamıyor ama az çok direnç işin araştırırsan sıkıntı iş oldun anlarsın sonuçta ana kart işlemci sıcaklık goruyor nerdeyse 80 derece sicaklık yanlış işlem yapılırsa sıkıntılar çıkarıyor mesala en kısa özet nfc hatası veya hat aramaya düşmemesi gibi özetleye bılırız
80 derece ? ben 80 dercede eriyen bir lehim ne duydum ne gördüm 180 -200 desek daha iyi olur o da minimum ben evde kötü lehim makinasıyla bile işimi kendim yaptım ustalık iyiyse sorun cıkacagını sanmam işlemci sıcak görmeden yapılabiliyor sıcak hava tabancası olmadan da olur yani usta işi biliyorsa önceden 3-5 kez işlem yapan eli yatkın usta tanıdık varsa yaptırın

Oyla:
Üst Alt