- Adım
- Yusuf
- Cihazım
- Huawei
- Konular
- 10
Oyun içinmi kapatacaksınArkadaşlar Dinamik Yenileme Hızını Kapatmak için Set Edit Programını Kullanıyorum ama Şöyle Bir Hata alıyorum Nasıl Çözerim Aceba
Root varsa Lsposed yükle miui performace saver kur oynayacağın oyunu seç 120 hz yap tmm dır
Ben yükledim aktif ettim ama uygulamaya girdiğimde hertz değişmiyor sebebi nedirRoot varsa Lsposed yükle miui performace saver kur oynayacağın oyunu seç 120 hz yap tmm dır
hocam ben yapınca Java komutlarıyla hata alıyorum bunu nasıl çözdünüz acaba aşama aşama anlatabilir misiniz?sorunu şöyle hallettim adb üzerinden "adb shell pm grant by4a.setedit22 android.permission.WRITE_SECURE_SETTINGS" komutunu verince set edit üzerinden database dosyalarına erişebildim ekran yenileme hızını 120 yerine 1 yaparak tüm arayüzde sabit 120 hz de çalışmasını sağladım
Hocam usb hata ayıklama'nın aşağısında "USB hata ayıklama (güvenlik ayarları)" var onu da açmanız gerek.hocam ben yapınca Java komutlarıyla hata alıyorum bunu nasıl çözdünüz acaba aşama aşama anlatabilir misiniz?
Ls posed miui performace saver aktif edip ayardan gireceğin uygulamayı hertz 120 çek tmm dırBen yükledim aktif ettim ama uygulamaya girdiğimde hertz değişmiyor sebebi nedir