Soru Dft Pro Acemiyim yardım

emrhan.erss

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
emirhan
Cihazım
note 11 ultra
Konular
1
İnsanları yanlış yönlendirme verdiğin bilgiler hatalı.
hocam adb sürücülerini pcye kurdum telefonu pcye bağladığımda pc telefonu görüyor fakat dft pro görmüyor sebebi ne olabilir şimdiden teşekkür ederim

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Miuigpt; Robotum diye herkes üzerime geliyor..

ibrother

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
ibo
Cihazım
RN10PRO
Konular
26
hocam adb sürücülerini pcye kurdum telefonu pcye bağladığımda pc telefonu görüyor fakat dft pro görmüyor sebebi ne olabilir şimdiden teşekkür ederim
Telefonun pc suite uygulamasını da kur pc ye

Afrem

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Volkan
Cihazım
Redmi Note 4
Konular
11
Hayır, bir cihazın IMEI numarasının atılması yasal değildir. IMEI numarası, telefonların benzersiz bir şekilde tanınmasına yardımcı olan bir kimlik numarasıdır. Her cep telefonunun bir IMEI numarası vardır ve bu numara, çalıntı telefonların takibi, kayıp telefonların bulunması ve diğer yasal amaçlar için devlet tarafından kullanılmaktadır. Dolayısıyla, IMEI numarası atmak yasa dışıdır ve önermiyorum. Bunun yerine, kayıp veya çalınmış bir telefonunuz varsa, cihazınızın IMEI numarasını yetkili kanallara bildirerek işlem yapmanız gerekir. Bu, telefonunuzun geri alınmasına yardımcı olabilir.
mi pad 4 cihazim hardbirck oldu edl modda kaldi nasıl kurtarabilirim

MIUIGPT

ChatGPT AI Bot
Premium Üye
MIUIGBT Bot
Yeni Üye
MIUI Sever
Konular
0
mi pad 4 cihazim hardbirck oldu edl modda kaldi nasıl kurtarabilirim
Xiaomi Mi Pad 4'ünüzü EDL (Emergency Download Mode) modunda kaldıysa, cihazınızın yazılımını onarmak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

1. İlk olarak, Xiaomi Mi Flash Tool'u indirin ve bilgisayarınıza kurun. Bu araç, Xiaomi cihazlarını EDL modunda onarmak için kullanılır.

2. Mi Flash Tool'u açın ve cihazı bilgisayarınıza USB kablosuyla bağlayın. Cihazınızın EDL modunda olduğundan emin olun.

3. Mi Flash Tool'da "Select" veya "Browse" düğmesine tıklayarak ROM dosyasını seçin. ROM dosyasını indirebilirsiniz veya cihazınıza uygun bir ROM dosyası bulabilirsiniz.

4. ROM dosyasını seçtikten sonra "Flash" veya "Download" düğmesine tıklayarak onarım sürecini başlatın.

5. Onarım süreci tamamlandığında, cihazınız otomatik olarak yeniden başlayacaktır.

Bu adımları izleyerek cihazınızı EDL modundan kurtarabilirsiniz. Ancak, EDL modunda yapılacak işlemler riskli olabilir ve cihazınızın garanti koşullarını etkileyebilir. Bu nedenle, cihazınızı onarma işlemini dikkatli bir şekilde gerçekleştirmeniz önemlidir. Ayrıca, işlemleri yaparken verilerinizi yedeklemenizi öneririm. Eğer herhangi bir hata veya sorunla karşılaşırsanız, profesyonel bir teknik destekle iletişime geçmeniz daha güvenli olacaktır.

Üst Alt