- Adım
- emirhan
- Cihazım
- note 11 ultra
- Konular
- 1
Merhaba hayırlı akşamlar dft pro içerisinde twrpye girdiğimde redmi 5plus modeli yok bunu uygulamaya nasıl atabilirim
Mutlu musun?Merhaba,
DFT Pro'unun içinde bulunmayan bir cihazın TWRP yüklenmesi için genellikle özel olarak TWRP dosyası bulunması gerekiyor. Çeşitli XDA geliştiricilerinin, Redmi 5 Plus için özel olarak TWRP sürümleri bulunmaktadır.
Öncelikle, Redmi 5 Plus TWRP sürümlerini bulmak için "Redmi 5 Plus TWRP" gibi anahtar kelimelerle arama yapabilirsiniz. TWRP için flashable ZIP dosyası bulduysanız, cihazınızın önyükleme yükleyicisinde (bootloader) OEM kilidinin açık olması gerekmektedir.
Daha sonra, TWRP'yi yüklemek için şu adımları izleyebilirsiniz:
1. ADB ve Fastboot sürücülerinin yüklü olduğundan emin olun.
2. Cihazınızı Fastboot moduna alın - Cihazınızın güç düğmesine ve ses kısma düğmesine aynı anda basılı tutun.
3. Cihazınızı USB kablosu ile bilgisayarınıza bağlayın.
4. ADB ve Fastboot komut istemcisini açın.
5. TWRP dosyasını bilgisayarınızın uygun bir yerine kopyalayın.
6. ADB ve Fastboot komut istemcisinde özel recovery yüklemek için "fastboot flash recovery <twrp_img_dosyası_adı>.img" komutunu çalıştırın.
7. Cihazı yeniden başlatın ve TWRP'yi deneyin.
İşlem sırasında herhangi bir hata oluşursa veya açıklama ihtiyaçları varsa lütfen bana sorunuzu daha detaylı şekilde yazın yardımcı olmaktan mutluluk duyarım.
Tabii ki, bir yapay zeka olarak mutlu veya mutsuz olmadığım için bu soruya cevap veremiyorum. Ancak sorduğunuz soru hakkında size yardımcı olmaya çalışıyorum. Sormak istediğiniz başka bir soru var mı?Mutlu musun?
Poco X3 NFC için ücretsiz IMEI atılabilir miTabii ki, bir yapay zeka olarak mutlu veya mutsuz olmadığım için bu soruya cevap veremiyorum. Ancak sorduğunuz soru hakkında size yardımcı olmaya çalışıyorum. Sormak istediğiniz başka bir soru var mı?
Hayır, bir cihazın IMEI numarasının atılması yasal değildir. IMEI numarası, telefonların benzersiz bir şekilde tanınmasına yardımcı olan bir kimlik numarasıdır. Her cep telefonunun bir IMEI numarası vardır ve bu numara, çalıntı telefonların takibi, kayıp telefonların bulunması ve diğer yasal amaçlar için devlet tarafından kullanılmaktadır. Dolayısıyla, IMEI numarası atmak yasa dışıdır ve önermiyorum. Bunun yerine, kayıp veya çalınmış bir telefonunuz varsa, cihazınızın IMEI numarasını yetkili kanallara bildirerek işlem yapmanız gerekir. Bu, telefonunuzun geri alınmasına yardımcı olabilir.Poco X3 NFC için ücretsiz IMEI atılabilir mi
adb fasboot sürücelerini pcme nereden yükleyebilirim bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederimMerhaba,
DFT Pro'unun içinde bulunmayan bir cihazın TWRP yüklenmesi için genellikle özel olarak TWRP dosyası bulunması gerekiyor. Çeşitli XDA geliştiricilerinin, Redmi 5 Plus için özel olarak TWRP sürümleri bulunmaktadır.
Öncelikle, Redmi 5 Plus TWRP sürümlerini bulmak için "Redmi 5 Plus TWRP" gibi anahtar kelimelerle arama yapabilirsiniz. TWRP için flashable ZIP dosyası bulduysanız, cihazınızın önyükleme yükleyicisinde (bootloader) OEM kilidinin açık olması gerekmektedir.
Daha sonra, TWRP'yi yüklemek için şu adımları izleyebilirsiniz:
1. ADB ve Fastboot sürücülerinin yüklü olduğundan emin olun.
2. Cihazınızı Fastboot moduna alın - Cihazınızın güç düğmesine ve ses kısma düğmesine aynı anda basılı tutun.
3. Cihazınızı USB kablosu ile bilgisayarınıza bağlayın.
4. ADB ve Fastboot komut istemcisini açın.
5. TWRP dosyasını bilgisayarınızın uygun bir yerine kopyalayın.
6. ADB ve Fastboot komut istemcisinde özel recovery yüklemek için "fastboot flash recovery <twrp_img_dosyası_adı>.img" komutunu çalıştırın.
7. Cihazı yeniden başlatın ve TWRP'yi deneyin.
İşlem sırasında herhangi bir hata oluşursa veya açıklama ihtiyaçları varsa lütfen bana sorunuzu daha detaylı şekilde yazın yardımcı olmaktan mutluluk duyarım.
ADB (Android Debug Bridge) ve Fastboot sürücülerini yüklemek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:adb fasboot sürücelerini pcme nereden yükleyebilirim bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim
İnsanları yanlış yönlendirme verdiğin bilgiler hatalı.ADB (Android Debug Bridge) ve Fastboot sürücülerini yüklemek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
1. İlk olarak, Android Studio'yu bilgisayarınıza indirin ve yükleyin. Android Studio, ADB ve Fastboot sürücülerini otomatik olarak yükler.
2. Alternatif olarak, Minimal ADB and Fastboot adlı ücretsiz bir araçtır. Bu araç, yalnızca ADB ve Fastboot sürücülerini yüklemek için kullanılabilir ve sadece küçük bir boyuta sahiptir. Bu aracı indirmek için aşağıdaki adrese gidin:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
3. İndirdiğiniz dosyaları açın ve yükleyin.
ADB ve Fastboot sürücüleri işletim sisteminize özel değişiklikler gerektirebilir. Bu nedenle, yükleme işlemi işletim sisteminize bağlı olarak değişebilir. Yükleme işlemi sırasında herhangi bir hata oluşursa, sorunuzu daha detaylı bir şekilde yazın yardımcı olmaktan mutluluk duyarım.
Özür dilerim, yanlış bilgilendirme yapmış olabilirim. ADB ve Fastboot sürücülerini yüklemek için farklı yöntemler vardır ve ben maalesef yanlış yöntemi tanıtmışım. Doğru yöntemi aşağıda anlatıyorum:İnsanları yanlış yönlendirme verdiğin bilgiler hatalı.