Modülü yapan ByMMETMA
Telegram Kanalı İçin :
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Evet beyler öncelikle hayırlı forumlar güzel bir mod ile karşınızdayım hepimiz cihazlarımızda global rom kullanan insanlarız ama hep bir eksik hissediyoruz custom rom yükleme işine giriyoruz global romdan daha iyi olduğunu sanıyoruz aslında benim gözümden bakılınca custom rom kullanmak daha iyi hem performans konusunda beni tatmin ediyor hem batarya konusunda hemde özelleştirme konusunda gayet memnun kalıyorum
• Device Frame Screenshoot (Ekran Görüntüsüne Cihaz Çerçevesi Ekleme)
✓Modülün kurulumu oldukça basit (Root Gerekli )
°Desteklenen Cihazlar Kod ile Sıralanmış
vayu
surya
camellian
camellia
mojito
chopin
sweet
rosemary
haydn
sweetin
alioth
aliothin
ares
violet
grus
onc
ginkgo
Begonia
lavender
willow
pyxis
lancelot
cattail
dandelion
toco
angelica
angelican
tucana
onclite
pine
olivewood
olivelite
olive
laurus
laurel
whyred
mido
joyeuse
curtana
excalibur
merlin
sirius
platina
equuleus
dipper
ursa
beryllium
courbet
renoir
star
apollo
vangogh
monet
citrus
cannong
• Listedeki Cihazlar Modül ile Uygun Olan Cihazlardır Liste Dışındaki Cihazlara Yükleme Yapmayın Aksi Takdirde Cihazınız Bootloop Olabilir !
Aşağıdaki üç adet zip dosyasını;
•Global Romda Olanlar Global Olan Modülü İndirip Magiskten Yükleyip deneyebilir.
•Eu Romda olanlar Eu modülünü indirip Magiskten Yükleyip deneyebilir.
•Alpha olan Modülü Global Romda Denemedim Eu Romda Denedim Başarılı Sonuç Aldım .
Not: Modül kurulumu sonrası yüklenmiş olan galeri uygulamasını güncellerseniz mod işe yaramaz başıma bir kere geldi bundan dolayı kaynaklandığını düşünüyorum .
•Eu Rom Kullanan Arkadaşlar Linkteki Dosyayı İndirip Magiskten Yükleyip Kullanabilir
Link=
•Global Rom Kullanan Arkadaşlar Linkteki Dosyayı İndirip Magiskten Yükleyip Kullanabilir
Link=
•Alpha Rom Kullanan Arkadaşlar Linkteki Dosyayı İndirip Magiskten Yükleyip Kullanabilir
Link=
Not: Dosyalar Şifrelidir Siteye Yazıp İndirme İşlemine Başlayabilirsiniz .
Şifre: hasankasabara
NOT: Şahsım ve miuiturkiye.net yöneticileri sorumluluk asla kabul etmemektedir ! Cihazınızın başına gelebilecek hasardan asla sorumluluk kabul edilmemektedir.