Çözüldü Developer Rom , Stable Rom Fark Ne ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ogunzafer

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Konular
9
Arkadaslar Ben Mi4 ü Henüz Aldıgım Gibi Kullanıyorum . Download Sitesindeki Son Stable Rom Yüklü Gördügüm Kadarıyla ve 3 Haftadır Kullandıgım Cihaz Hic Güncelleme Almadı . Developer Rom mu Kurmam Gerekli Güncellemeler İcin ? Developer Rom Türkce Olan Secenek mi ? Ve Developer Kurarsam Güncellemeler Otaya 300 MB Yani Full Rom Olarak mı Düsüyor Yoksa Sadece Güncelleme mi İniyor ? Aradaki Fark Nedir Bi Aydınlatabilirmisiniz ?

Samet2525

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Samet
Cihazım
Lg p705
Konular
0
Ve'de global beta nedir cevaplarsanız sevinirim çünkü bu telefonu ilk defa alıcıam

Oyla:

harunserefli

miui ayrıcalıktır:)
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
harun
Cihazım
mi5s
Meslek
MODALİFE
Konular
38
Ve'de global beta nedir cevaplarsanız sevinirim çünkü bu telefonu ilk defa alıcıam
O zaman sizi forumun s.s.s bölümüne alalım aradığınız tüm cevaplar orada var

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Samet2525

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Samet
Cihazım
Lg p705
Konular
0
Merhaba ben miui 9 a redmi 4a için baktım bi arkadaş yazmış global stable romda MI harfleri var die ama ben miuinin sitesine baktım global stable yazıyor ama devolpaper romunda bulunan CLharfleri var ben simdi anlamadım o rom ikisinin karışımımı acaba bağlantıyı paylaştım NOT: Global stablede MI harfleri var diyen yetkili devolpaper romundada CI harfleri var demiş isterseniz s.s.s dan bakabilirsiniz

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Merhaba ben miui 9 a redmi 4a için baktım bi arkadaş yazmış global stable romda MI harfleri var die ama ben miuinin sitesine baktım global stable yazıyor ama devolpaper romunda bulunan CLharfleri var ben simdi anlamadım o rom ikisinin karışımımı acaba bağlantıyı paylaştım NOT: Global stablede MI harfleri var diyen yetkili devolpaper romundada CI harfleri var demiş isterseniz s.s.s dan bakabilirsiniz

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Çin sürümlerinde CI değil CN harfleri bulunur.

Oyla:

Samet2525

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Samet
Cihazım
Lg p705
Konular
0
Yani bunu yüklemem gerekli deme
[doublepost=1520525895,1520525698][/doublepost]Size çok ama çok teşekkür ederim çok iyi ilgileniyosunuz çok iyi bir site

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
[doublepost=1520525895,1520525698][/doublepost]Size çok ama çok teşekkür ederim çok iyi ilgileniyosunuz çok iyi bir site

Evet global kararlı sürüm budur, eğer cihazınızda bu sürüm yüklü olarak gelmezse bunu yüklemenizi tavsiye ederim.

Oyla:

Samet2525

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Samet
Cihazım
Lg p705
Konular
0
Siz burda demissinizki çin romlarda CN harfleri olur ama burda ilk basta N harfi var o sıkıntı olurmu sizide çok uğraştırdım kusura bakmayın bu bilgiler benim için çok önemli

[doublepost=1520526673,1520526559][/doublepost]Siz burda demissinizki çin romlarda CN harfleri olur ama burda ilk basta N harfi var o sıkıntı olurmu sizide çok uğraştırdım kusura bakmayın bu bilgiler benim için çok önemli

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427

Evet global kararlı sürüm budur, eğer cihazınızda bu sürüm yüklü olarak gelmezse bunu yüklemenizi tavsiye ederim.
Siz burda demissinizki çin romlarda CN harfleri olur ama burda ilk basta N harfi var o sıkıntı olurmu sizide çok uğraştırdım kusura bakmayın bu bilgiler benim için çok önemli

Hayır sorun olmayacaktır.

Oyla:

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99

[doublepost=1520526673,1520526559][/doublepost]Siz burda demissinizki çin romlarda CN harfleri olur ama burda ilk basta N harfi var o sıkıntı olurmu sizide çok uğraştırdım kusura bakmayın bu bilgiler benim için çok önemli
İlk harf Android sürümünü belirtir. K Kitkat, L Lolipop, M Marshmallow, N Nougat, O Oreo gibi. Sizinki N yani Nougat tabanlı sürümmüş.
Burada bahsedilen sondaki harfler.

Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk

Oyla:

samet252

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
baslangıç
Cihazım
LG P 705
Konular
0
otomatik güncellenen romlar hangileri yardımcı olursanız memnun olurum tesekkürler

Oyla:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt