Descendant XI - OFFICIAL | Android 11

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Romu yükledim, zerre özelleştirme yapamadığımız ancak fazlasıyla akıcı bişi karşıladı :)) maalesef magiskte yine sorun yaşadım ancak sadece gizlerken.. Gizleme yapmadığım zaman cod mobile atıyor, bende magiski kaldırdım, bir süre böyle devam edeceğim.. Pil performansı için Birşey diyemem şu an için, bakalım.

Serkanz

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
serqan
Cihazım
redmi note 8 pr
Konular
0
Vay be yıllar önce kullanırdım General mobile 5+ telefonumda ve o telefon için en iyi romdu. Şimdi gördüm, Redmi note 8 pro için de derlemişler , bi sevinmedim değil.

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Romu değiştirmek zorunda kaldım, kapalı / açık farketmez, Cihaz şarj olmuyor.. Deneyen böyle bir sorun yaşayan var mı? Ona göre yüklemek isteyenler için önemli.

GODfloky

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Redmi Note 8
Meslek
Öğrenci
Konular
163
Romu değiştirmek zorunda kaldım, kapalı / açık farketmez, Cihaz şarj olmuyor.. Deneyen böyle bir sorun yaşayan var mı? Ona göre yüklemek isteyenler için önemli.
Hocam tekrar temiz flash ile kurmayı denediniz mi belki anlık bir sorun oluşmuştur bende çalışıyor

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Hocam tekrar temiz flash ile kurmayı denediniz mi belki anlık bir sorun oluşmuştur bende çalışıyor
O zaman sıkıntı bende hocam.. Romu yükledikten sonra şarj etmedim çünkü vardı, nandroid yedeği alıp geri yükledim vs. Belki de bu yüzden oldu.. Hatta persist uçtu, neyse ki yedeği vardı.. Sizde sıkıntı yoksa o zaman ben bu yedeği geri yüklerken bir sorun oldu sanırım.. Bu arada gayet güzel bir rom ama daha yolu var bence.

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
GODfloky hocam bildirim paneli bulanık yapabiliyor musunuz? O ayar kısmı neredeydi?
Tam olarak bu..
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

telliogullarI

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
recovery
Cihazım
note 8 pro
Konular
14
Descendant XI - OFFICIAL | Android 11
Değişiklik günlüğü:

* İlk sürüm

Hatalar:

*Bug veya Hata varsa bildiriniz.

Notlar:

Romu kurmak için, cihazınızın bootloader kilidi açık, TWRP Recovery yüklü ve USB hata ayıklama açık olmalı.
Kurulum öncesi mutlaka Full Nandroid Backup alın.

Full Nandroid Backup nedir? nasıl yapılır?

1.
Telefonunuzda TWRP veya benzeri gelişmiş bir recovery yüklü olmalıdır. Ben TWRP üzerinden anlatıyorum.
2. TWRP’yi açıp Backup‘a girin:
3. Açılan yeni ekrandan Boot, System ve Data‘yı seçin.
İsterseniz diğer her şeyi seçebilirsiniz. Bu yedeğin boyutunu arttıracaktır. Ancak en önemli dosyalar boot, system ve data’da saklıdır. Boyut sıkıntınız yoksa hepsini seçebilirsiniz.
4. Ardından Swipe to backup yazısının solundaki ok işaretlerini tutup sağa sürükleyerek yedekleme işlemini başlatın. Ekrana bakarak işlemin bitip bitmediğini takip edin. İşlem bitince telefonu TWRP ana ekranına dönüp Reboot > Reboot System yolunu izleyerek telefonu normal bir şekilde yeniden başlatabilirsiniz.
Yedek dosyası genellikle hafıza kartınızdaki TWRP/BACKUPS klasörüne kaydeder. Ancak farklı telefonlarda ve farklı TWRP sürümlerinde telefonun dahili hafızasına kaydettiği de olmaktadır. İstserseniz yedekleme işleminden sonra bu klasörüde yedekleyerek işinizi oldukça sağlama alabilirsiniz.

Nandroid Restore – Geri Yükleme Talimatları:​

1. TWRP‘den Restore‘ye girin.
2. Açılan ekranda eğer görüntü aşağıdakine benzer ise Swipe to restore yanındaki okları sağa sürükleyerek geri yükleme işlemini başlatın.
3. İşlem devam ederken ki ekran böyle olmalıdır:
twrp-restore-3.png

4. Geri yükleme işlemi bitince telefonu TWRP’den normal bir şekilde yeniden başlatın (Reboot > Reboot system).

Kurulum
* ROM u indirin ve dahili/SD Kart belleğe aktarın.
* Cihazınızı TWRP kurtarma modunda başlatın.
* TWRP kurtarmasında, Wipe » Advanced Wipe düğmesine tıklayın ve yerel hafıza hariç her şeyi silin.
* TWRP ana menüsüne dönün, Install üzerine dokunun ve Adım 1’de cihazınıza aktardığınız Rom zip dosyasını seçin.
* .zip dosyasını seçtikten sonra, Swipe to Confirm Flash yapınız.
* ROM’unuz başarıyla yüklendikten sonra, Wipe cache/Dalvik yapın ve reboot edin.

İndir:

Gapps kurmanıza gerek yoktur.

Ekran Görüntüleri:

Bilgilendirme:

*Konuda yer alan tüm anlatımları doğru ve eksiksiz uygulamak sizin sorumluluğunuzdadır, yukarıda açıkca belirtilen özelliklerin sizdeki eksikliğinden dolayı herhangi bir sorun yaşamanız durumunda bundan kendiniz sorumlu olursunuz.
**Cihazınızın başına gelebilecek herhangi bir brick / sd kart bozulması ya da diğer hatalardan şahsım ve miuiturkiye.net üyeleri sorumlu değildir.

***Bu ROM'da bulunan özelliklerle ilgili endişeleriniz varsa biraz araştırma yapın.
Rom paylaşımı için teşekkürler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben şuanda android 11 geçmeyi düşünmüyorum, hem stabil değil romlar, hemde stock rom android 10'a geri dönüşte android 10 stock yükleyip sonra custom romda android 10 geçişi yapılması gerek o yüzden. Yoksa twrp downgrade de hardbrick durumu var.

brahindul

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Polat
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
1
GODfloky hocam bildirim paneli bulanık yapabiliyor musunuz? O ayar kısmı neredeydi?
Tam olarak bu..
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

o romda değilim ancak geliştirici seçenekleri altında olması lazım

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
GODfloky hocam temiz kurulum yaptım ancak yinede cihaz şarj olmuyor bu romda.. Sizce ne olabilir? Magiskten kaynaklı olamaz sanırım ama emin değilim tabi, böyle bir şey daha önce tecrübe etmedim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt