Mod Deodex Rom İçin Türkçe Ayarlar Uygulaması

yusuf00300

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Yusuf
Cihazım
Redmi Note 8pro
Konular
4
Bilmiyorum hocam. Çevirmem için konudaki dosya yollarındaki 2 dosyayı ve ayarlardan ingilizce bölümlerinin ekran fotoğrafını atarsanız çeviririm
Hocam ben de android 10 kullaniyorum :) elinize saglik.

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

muhammed540

...
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353

yusuf00300

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Yusuf
Cihazım
Redmi Note 8pro
Konular
4
Teşekkürler hocam. Demek geçtiniz sonunda
Aynen hocam siz oyle diyince gectim. Ama rahatsiz etme modunda hala bildirimler ve zil sesi ayri telden caliyor Sanirim fastboot'dan temiz bir kurulum yapmami istiyor deodex 9 uzerine kurunca hata devam ediyor.

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

cemturan

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
Note 8 pro
Konular
18
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Telefonuma Endonezya Deodex rom'unu kurduktan sonra ayarlar uygulamasının Türkçe olmadığını farkettim. Uygulamayı Türkçe haline getirip sizlerle paylaşıyorum
Not: Android 10'da denedim Android 9 için konudaki dosya yollarından bana orijinal ayarlar ve MIUI home apk'larını bir de ingilizce olan yerlerin ekran fotolarını atarsanız çevirebilirim​

1- Öncelikle bu bağlantıdan Türkçe ayarlar uygulamasını indirin

2- Root destekli bir dosya yöneticisi ile /system/product/priv-app/Settings bölümüne giriyoruz. Herhangi bir sorun ile karşılaşmamak için Settings.apk dosyasını başka bir klasöre kopyalıyoruz.

3-İndirmiş olduğumuz Türkçe ayarlar uygulamasın
ı /system/product/priv-app/Settings klasörüne atıyoruz.

4- Attığımız dosyaya uzun basarak veya farklı bir yöntem ile özellikler bölümüne girip izinler kısmına tıklayıp izinleri 644 yapıyoruz

5- Daha sonra bu bağlantıdan Türkçe MiuiHome uygulamasını indiriyoruz.

6- Root destekli bir dosya yöneticisi ile /system/priv-app/MiuiHome bölümüne giriyoruz. Herhangi bir sorun ile karşılaşmamak için MiuiHome.apk dosyasını başka bir klasöre kopyalıyoruz.

7-İndirmiş olduğumuz Türkçe MiuiHome uygulamasını /system/priv-app/MiuiHome klasörüne atıyoruz.

8- Attığımız dosyaya uzun basarak veya farklı bir yöntem ile özellikler bölümüne girip izinler kısmına tıklayıp izinleri 644 yapıyoruz

9- Telefonu yeniden başlatıyoruz

10- Bu kadar
Hocam kullandığınız root file manager linkini atar mısınız 5-6 tane denerim chmod değişmiyor

muhammed540

...
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Hocam kullandığınız root file manager linkini atar mısınız 5-6 tane denerim chmod değişmiyor
Program en iyi dosya yöneticisi benim için. Md5 doğrulama bile içerisinde var

Son düzenleme:

ynsemrkn51

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus emre
Cihazım
Redmi k30 poco
Konular
70

Telefonuma Endonezya Deodex rom'unu kurduktan sonra ayarlar uygulamasının Türkçe olmadığını farkettim. Uygulamayı Türkçe haline getirip sizlerle paylaşıyorum
Not: Android 10'da denedim Android 9 için konudaki dosya yollarından bana orijinal ayarlar ve MIUI home apk'larını bir de ingilizce olan yerlerin ekran fotolarını atarsanız çevirebilirim​

1- Öncelikle bu bağlantıdan Türkçe ayarlar uygulamasını indirin

2- Root destekli bir dosya yöneticisi ile /system/product/priv-app/Settings bölümüne giriyoruz. Herhangi bir sorun ile karşılaşmamak için Settings.apk dosyasını başka bir klasöre kopyalıyoruz.

3-İndirmiş olduğumuz Türkçe ayarlar uygulamasın
ı /system/product/priv-app/Settings klasörüne atıyoruz.

4- Attığımız dosyaya uzun basarak veya farklı bir yöntem ile özellikler bölümüne girip izinler kısmına tıklayıp izinleri 644 yapıyoruz

5- Daha sonra bu bağlantıdan Türkçe MiuiHome uygulamasını indiriyoruz.

6- Root destekli bir dosya yöneticisi ile /system/priv-app/MiuiHome bölümüne giriyoruz. Herhangi bir sorun ile karşılaşmamak için MiuiHome.apk dosyasını başka bir klasöre kopyalıyoruz.

7-İndirmiş olduğumuz Türkçe MiuiHome uygulamasını /system/priv-app/MiuiHome klasörüne atıyoruz.

8- Attığımız dosyaya uzun basarak veya farklı bir yöntem ile özellikler bölümüne girip izinler kısmına tıklayıp izinleri 644 yapıyoruz

9- Telefonu yeniden başlatıyoruz

10- Bu kadar
ben bu dedıklrınızı eksıksız yaptım ama system prıv-app klasorunde sadece buıld prop dosyası vardı ve bende dırek system settıng ve mıuı home degıstırdım telefonu yenıden baslattım ama olmadı telefon twrp gırdı durdu smdı romu yenıden kuruyorrum

muhammed540

...
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
ben bu dedıklrınızı eksıksız yaptım ama system prıv-app klasorunde sadece buıld prop dosyası vardı ve bende dırek system settıng ve mıuı home degıstırdım telefonu yenıden baslattım ama olmadı telefon twrp gırdı durdu smdı romu yenıden kuruyorrum
Atladığınız bir yer olmuştur

ynsemrkn51

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus emre
Cihazım
Redmi k30 poco
Konular
70
Atladığınız bir yer olmuştur
bıdaha kurdum yenıden deneyecegım bırde ılk kurulumda kısısellestırılmıs reklamları kapatmama ragmen hala apk kurarken bıle reklam gelıyor

bu arada kurdugum deoxed 9 kurdum ondandır :D

muhammed540

...
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
bıdaha kurdum yenıden deneyecegım bırde ılk kurulumda kısısellestırılmıs reklamları kapatmama ragmen hala apk kurarken bıle reklam gelıyor

bu arada kurdugum deoxed 9 kurdum ondandır :D
Denemeyin. Testler android 10'da yapıldı. 9'da çalışmaz
Ayrıca reklamlar için bu yöntemi uygulayın

Üst Alt