Yardım Deneysel mte kapatma

baran4524

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
anda
Cihazım
s7
Konular
53
Arkadaslar deneysel mte etkinleştirildi seçeneği çıktı internette bu bildirimi kaldırma var ama kapatma yok ben bu özelliği kapatmak istiyorum nasıl yaparım farklı farkli romlarda denedim gitmiyor + bu ciktikdan sonra Google sistem güncellemesi yapmıyor büyük sorun oluyor anlayan varmı acaba nasıl kapatirim

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
imei işleminden sonra cihazda eng preloader bırakmışlar. ilk güncelleme de kalkar. Güncelleme yapamıyorsanız kalkmaz.
zararı olan bir şey değil aksine imei klon vs. durumu olursa yararınızadır.

baran4524

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
anda
Cihazım
s7
Konular
53
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
imei işleminden sonra cihazda eng preloader bırakmışlar. ilk güncelleme de kalkar. Güncelleme yapamıyorsanız kalkmaz.
Hocam bu secenek bu yoktu MIUI 14 tur yaİlim indirdim sonra birdaha gitmedi beenim RSS sorunum bu ciktikdan sonra Google sistem güncellemesi yapmıyor cihaz eskiden. Yapıyordu bu guncellemeyı bu secenek cıktıgından berı yapmıyor androıd 14 e gecıyorum kayboluyor ama mı 14 e gecınce gerı gelıyor kurtulamadım

baran4524

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
anda
Cihazım
s7
Konular
53
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam cozdum 1.0.9 hyperos yukledım orda mte devre dısı bırak secenegı var ordan kapattım sonra tekrar mıuı kurdum suan kapandı cevap ıcın tesekkur ederım hocam

Üst Alt