- Adım
- Emre
- Cihazım
- Xiaomi 13
- Konular
- 427
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Forum kurallarımızKurallar herkes için geçerlidir. Bu felsefeye inanırsanız yarın öbür gün vatan toprağı bile bulamazsınız. Abarttığımı düşünmeyin, kural kuraldır.
2.8. Daha önce forumumuzdan uzaklaştırılan bir kişinin yeniden üyelik alarak kayıt olması mümkün değildir.
Aslında kurallarımızda yeri geldiğinde esneklik tanınması gerektiğini düşünüyorum fakat bu kadar iddialı bir mesajla kuralların mutlaka uygulanması gerektiğini belirttiğinize göre,sizin profilinize tanımış olduğumuz esnekliğin kişiliğinize hakaret olduğunu fark ettim. Forum kurallarını "vatan toprağı" ile bir tutmuşsunuz. Sizden özür diliyorum, daha önce uzaklaştırılmış bir hesabınızın olduğunu ilk fark ettiğimde bu hesabınızı kapamış olmam gerekirdi... Geç de olsa kural hesabınıza uygulanmıştır, gecikme için gerçekten üzgünüm...
Haklısınız hocam belki biliyorsunuzdur Telegram üzerinden MIUI 11 güncellemesi dağıtılıyor bugün yeni bir grup açıldı XİAOMİUİ THEMES diye Xiaomi telefonlara temalar paylaşılıyor bende konu olarak açtım bilgilendirmek adına forum da yasakmış bilmiyordum konumu kapattılar aradan çok kısa bir zaman geçti bu konuyu gördüm yorumu da o yüzden yazdım çünkü kurallar gereği Facebook Instagram Telegram gibi sosyal medya hesaplarına yönlendirmek yasaktır
Daha önce de uzun uzun konuşuldu. Telegram ve sosyal medya üzerindeki gruplar forum ruhuna zarar veriyorlar. Elbette ki forumlardan daha çok bu platformları kullanmayı tercih edebilirsiniz ancak bu platformların reklamlarının forumumuzda yapılması yasaktır.
Son düzenleme: