Sıcak Fırsat Delta Servisten Sürpriz Hediye Çekilişleri

DenemeYanılma

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yuhun
Cihazım
Uh
Meslek
Serbest
Konular
150
Teşekkürler hocam bu arada redmi Not 8 cihazımdan çok memnun iyiki sizlerin düşüncelerini ve diğer yönetim ve dostların sözünü dinleyip aldım tek sorunum kılıfın içinde 2 adet cisim var fabrikasyon hatası çok gözüme batıyor Hepsiburada ya dedim sadece kılıf değişiyormu diye oda bize sorundan detayli yazı ve fotoğrafları ekleyin dedi sonucu bekliyorum :) MIUI 11 güncellemesi ilede cihazda MIUI 10 daki şarj verimliliğini alıyorum çok memnunum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

0 gönderi diyor ama ? cantara

Son düzenleme:

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
103
Üstüme vazife olmayarak bir fikir belirtmek istiyorum. Biraz konunun amacı dışında olacak fakat cantara hocayı forumda severim, iyiliğini düşündüğüm için belirtmek istedim.

Forum yönetim ekibinin, kontrol yada müdahalesi dışındaki bu tip çekiliş,kura,kampanya gibi şeyleri forum üzerinden ve yönetici kimlikleri üzerinden yapmaması kendileri ve forum adına daha sağlıklı olacaktır. Geçmişte bu tür durumların yaşandığına şahit olduğum için bilgilendirmek istedim. Sonra bu yönlendirilen çekiliş,kura,kampanya gibi şeylerde bir sorun olması durumunda yada birilerinin mağdur olması durumunda yönetim ekibi ve forum adına yanlış fikirler ve algılar oluşabilir. İnsanlar, "Bak şu forum yönetimine, ticari firmalarla birlik olup bizi kandırdılar, dolandırdılar, mağdur ettiler" gibi aslı olmayan yanlış düşünceler oluşabilirler kafalarında ve hem yönetimin hemde bu güzel forumun imajına yansıyabilir. Nacizane tavsiyemdir. Mesaj ilgili yerlere ulaştıktan sonra kaldırılabilir istenirse.

Monalte

T͜͡c٭ Sabri Can DOĞAN
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sabri Can
Cihazım
Oneplus 8T
Konular
159
Üstüme vazife olmayarak bir fikir belirtmek istiyorum. Biraz konunun amacı dışında olacak fakat cantara hocayı forumda severim, iyiliğini düşündüğüm için belirtmek istedim.

Forum yönetim ekibinin, kontrol yada müdahalesi dışındaki bu tip çekiliş,kura,kampanya gibi şeyleri forum üzerinden ve yönetici kimlikleri üzerinden yapmaması kendileri ve forum adına daha sağlıklı olacaktır. Geçmişte bu tür durumların yaşandığına şahit olduğum için bilgilendirmek istedim. Sonra bu yönlendirilen çekiliş,kura,kampanya gibi şeylerde bir sorun olması durumunda yada birilerinin mağdur olması durumunda yönetim ekibi ve forum adına yanlış fikirler ve algılar oluşabilir. İnsanlar, "Bak şu forum yönetimine, ticari firmalarla birlik olup bizi kandırdılar, dolandırdılar, mağdur ettiler" gibi aslı olmayan yanlış düşünceler oluşabilirler kafalarında ve hem yönetimin hemde bu güzel forumun imajına yansıyabilir. Nacizane tavsiyemdir. Mesaj ilgili yerlere ulaştıktan sonra kaldırılabilir istenirse.
+1

ErbeDesWind

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serhat
Cihazım
Mi8
Meslek
Turist Rehberi
Konular
5
Adminin attığı gönderiyi sorgulamakta, ne bileyim.. :)
Kurallar herkes için geçerlidir. Bu felsefeye inanırsanız yarın öbür gün vatan toprağı bile bulamazsınız. Abarttığımı düşünmeyin, kural kuraldır.

Monalte

T͜͡c٭ Sabri Can DOĞAN
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sabri Can
Cihazım
Oneplus 8T
Konular
159
Kurallar herkes için geçerlidir. Bu felsefeye inanırsanız yarın öbür gün vatan toprağı bile bulamazsınız. Abarttığımı düşünmeyin, kural kuraldır.
Haklısınız hocam belki biliyorsunuzdur Telegram üzerinden MIUI 11 güncellemesi dağıtılıyor bugün yeni bir grup açıldı XİAOMİUİ THEMES diye Xiaomi telefonlara temalar paylaşılıyor bende konu olarak açtım bilgilendirmek adına forum da yasakmış bilmiyordum konumu kapattılar aradan çok kısa bir zaman geçti bu konuyu gördüm yorumu da o yüzden yazdım çünkü kurallar gereği Facebook Instagram Telegram gibi sosyal medya hesaplarına yönlendirmek yasaktır

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
0 gönderi diyor ama ? cantara

Delta servis instagram hesabının tanıtımı için böyle bir kampanya yapıyor hocam.

Telegram Facebook Instagram gibi sitelere yönlendirmek yasak değil mi ?

Evet yasak hocam. Ancak şu an alışveriş başlığındayız ve belirtilen sıcak fırsatın düzenleneceği platformun linki verildi. Ek olarak Delta Servis forum sponsorlarımızdan. Yani bu konuda link verilmesi için birden fazla geçerli neden var :)

Adminin attığı gönderiyi sorgulamakta, ne bileyim.. :)

Sorgulamak iyidir hocam :)

Estağfurullah hocam. Mesajınızda size katılıyorum. Farklı kurumların yaptıkları çekiliş, kampanya vb. etkinlikler için zaten kurumların yetkili veya sorumluları kendileri konu açıyorlar. Bu konudaki kurumun yetkilileri ile uzun zamandır çalışıyoruz ve belirttiğiniz gibi bir sorun yaşanması halinde çözüm sağlayacaklarına inancımız tam. Dolayısıyla konuyu benim açmış olmamı referans olarak kabul edebilirsiniz.

Üst Alt