Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
Adminin attığı gönderiyi sorgulamakta, ne bileyim..Telegram Facebook Instagram gibi sitelere yönlendirmek yasak değil mi ?
Adminin attığı gönderiyi sorgulamakta, ne bileyim..
+1Üstüme vazife olmayarak bir fikir belirtmek istiyorum. Biraz konunun amacı dışında olacak fakat cantara hocayı forumda severim, iyiliğini düşündüğüm için belirtmek istedim.
Forum yönetim ekibinin, kontrol yada müdahalesi dışındaki bu tip çekiliş,kura,kampanya gibi şeyleri forum üzerinden ve yönetici kimlikleri üzerinden yapmaması kendileri ve forum adına daha sağlıklı olacaktır. Geçmişte bu tür durumların yaşandığına şahit olduğum için bilgilendirmek istedim. Sonra bu yönlendirilen çekiliş,kura,kampanya gibi şeylerde bir sorun olması durumunda yada birilerinin mağdur olması durumunda yönetim ekibi ve forum adına yanlış fikirler ve algılar oluşabilir. İnsanlar, "Bak şu forum yönetimine, ticari firmalarla birlik olup bizi kandırdılar, dolandırdılar, mağdur ettiler" gibi aslı olmayan yanlış düşünceler oluşabilirler kafalarında ve hem yönetimin hemde bu güzel forumun imajına yansıyabilir. Nacizane tavsiyemdir. Mesaj ilgili yerlere ulaştıktan sonra kaldırılabilir istenirse.
Kurallar herkes için geçerlidir. Bu felsefeye inanırsanız yarın öbür gün vatan toprağı bile bulamazsınız. Abarttığımı düşünmeyin, kural kuraldır.Adminin attığı gönderiyi sorgulamakta, ne bileyim..
Haklısınız hocam belki biliyorsunuzdur Telegram üzerinden MIUI 11 güncellemesi dağıtılıyor bugün yeni bir grup açıldı XİAOMİUİ THEMES diye Xiaomi telefonlara temalar paylaşılıyor bende konu olarak açtım bilgilendirmek adına forum da yasakmış bilmiyordum konumu kapattılar aradan çok kısa bir zaman geçti bu konuyu gördüm yorumu da o yüzden yazdım çünkü kurallar gereği Facebook Instagram Telegram gibi sosyal medya hesaplarına yönlendirmek yasaktırKurallar herkes için geçerlidir. Bu felsefeye inanırsanız yarın öbür gün vatan toprağı bile bulamazsınız. Abarttığımı düşünmeyin, kural kuraldır.
0 gönderi diyor ama ? cantara
Telegram Facebook Instagram gibi sitelere yönlendirmek yasak değil mi ?
Adminin attığı gönderiyi sorgulamakta, ne bileyim..
Üstüme vazife olmayarak bir fikir belirtmek istiyorum. Biraz konunun amacı dışında olacak fakat cantara hocayı forumda severim, iyiliğini düşündüğüm için belirtmek istedim.
Forum yönetim ekibinin, kontrol yada müdahalesi dışındaki bu tip çekiliş,kura,kampanya gibi şeyleri forum üzerinden ve yönetici kimlikleri üzerinden yapmaması kendileri ve forum adına daha sağlıklı olacaktır. Geçmişte bu tür durumların yaşandığına şahit olduğum için bilgilendirmek istedim. Sonra bu yönlendirilen çekiliş,kura,kampanya gibi şeylerde bir sorun olması durumunda yada birilerinin mağdur olması durumunda yönetim ekibi ve forum adına yanlış fikirler ve algılar oluşabilir. İnsanlar, "Bak şu forum yönetimine, ticari firmalarla birlik olup bizi kandırdılar, dolandırdılar, mağdur ettiler" gibi aslı olmayan yanlış düşünceler oluşabilirler kafalarında ve hem yönetimin hemde bu güzel forumun imajına yansıyabilir. Nacizane tavsiyemdir. Mesaj ilgili yerlere ulaştıktan sonra kaldırılabilir istenirse.