Yardım Delta Servis'ten Memnun Olan?

naturaldai

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Hüseyin
Cihazım
Mi a1
Konular
2
Cihazını Delta Servise verip memnun bir şekilde geri alan var mı?

Haxn

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Poco X3 Nfc
Meslek
Haxn
Konular
36
Hocam bir kere cihaz verdim. Kendi elimle teslim ettim. Delta servise guleryuzlu insanlardi ve cihazimi 2 gun icinde yine teslim aldim garanti kapsaminda ekran degisimi yaptilar

Oyla:

Yasamicinmi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih
Cihazım
Mi5
Konular
9
Hocam hiç memnun değilim çok kötü telefonun şifresini unutmuştum tatilde uğraşmak istemediğim için yolladım servise normalde 30 dk lık bir iş ilanları 29 günde yaptılar hiç bulaşma benim batarya ölmek üzere kendim açıp yapacağım :)

Oyla:

abayrak

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Adem B.
Cihazım
Mi 6
Konular
9
Arkadaşa Mi6 4gblık almıştık. Telefon donukluk yapıyordu. Elden delta servise verdik. Ürün iade veya değişim raporu verdiler.

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

naturaldai

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Hüseyin
Cihazım
Mi a1
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam hiç memnun değilim çok kötü telefonun şifresini unutmuştum tatilde uğraşmak istemediğim için yolladım servise normalde 30 dk lık bir iş ilanları 29 günde yaptılar hiç bulaşma benim batarya ölmek üzere kendim açıp yapacağım :)

Dün teslim ettim cihazımı teslim ettikten sonra ya neymiş bu delta servis diye internette araştırdım, çok pişman oldum teslim ettiğime okuduğum yorumlardan sonra.

Oyla:

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Ben 1 kez gönderdim, telefon kapanmıştı bi daha açılmadı, mi logosunda kalıyordu. Batarya değişimi ve yazılım güncellemesi yapılmış sorun çözülmüştü. Ancak başka bir sorunla birlikte geldi :)
Telefonun alt tarafında bulunan 3 donanım tuşunun sadece geri tuşunun ışığı yanıyor diğerleri yanmıyor. Aslında yanıyor ama mikroskop ile bakmak lazım :)))
Ve şu sıralar telefon %30 / %20 gibi kendini kapatıyor. Telefonu şarja taktığım zaman kırmızı ışık yanıyor sönüyor yanıyor sönüyor bi kaç dk devam ediyor bu şekilde ve telefon açılmıyor.. Sonra normale dönüyor, telefonu açabiliyorum. Yakın zamanda tekrar göndereceğim.

Sorduğum sorulara cevap alabildiğim ama kalite kontrol aşamasında gözden kaçan bu hata ile ilgili tabi ki canım sıkıldı. Telefonu teslim aldığım gün hem delta servis ile hemde burada bulunan delta servis yetkilileri ile görüştüm.

Müsait bir zamanda yollayacağım demiştim, burada bulunan delta servis yetkilisi, yolladığım zaman kendisine söylememi istedi. Sorunun daha çabuk çözülmesi için. Tabi ki söyleyeceğim.

Ama belirtmeden geçmek istemem, şöyle bir şey var, her teknik servis hakkında şikayetlerini ve güzel tecrübelerini dile getiren insanları bulmak mümkün. O yüzden en kolay yolu, kendiniz tecrübe edin. :)

Bu arada telefonum Mi4

İyi forumlar.

SM-T230 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

lucarth

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
lucarth
Cihazım
xiaomi 13
Konular
13
fatura yok ama imei sorgulatinca delta garantisi cikiyor, yollasam bakarlarmi garanti bitimine 8 ay var

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Oyla:

naturaldai

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Hüseyin
Cihazım
Mi a1
Konular
2
Ben 1 kez gönderdim, telefon kapanmıştı bi daha açılmadı, mi logosunda kalıyordu. Batarya değişimi ve yazılım güncellemesi yapılmış sorun çözülmüştü. Ancak başka bir sorunla birlikte geldi :)
Telefonun alt tarafında bulunan 3 donanım tuşunun sadece geri tuşunun ışığı yanıyor diğerleri yanmıyor. Aslında yanıyor ama mikroskop ile bakmak lazım :)))
Ve şu sıralar telefon %30 / %20 gibi kendini kapatıyor. Telefonu şarja taktığım zaman kırmızı ışık yanıyor sönüyor yanıyor sönüyor bi kaç dk devam ediyor bu şekilde ve telefon açılmıyor.. Sonra normale dönüyor, telefonu açabiliyorum. Yakın zamanda tekrar göndereceğim.

Sorduğum sorulara cevap alabildiğim ama kalite kontrol aşamasında gözden kaçan bu hata ile ilgili tabi ki canım sıkıldı. Telefonu teslim aldığım gün hem delta servis ile hemde burada bulunan delta servis yetkilileri ile görüştüm.

Müsait bir zamanda yollayacağım demiştim, burada bulunan delta servis yetkilisi, yolladığım zaman kendisine söylememi istedi. Sorunun daha çabuk çözülmesi için. Tabi ki söyleyeceğim.

Ama belirtmeden geçmek istemem, şöyle bir şey var, her teknik servis hakkında şikayetlerini ve güzel tecrübelerini dile getiren insanları bulmak mümkün. O yüzden en kolay yolu, kendiniz tecrübe edin. :)

Bu arada telefonum Mi4

İyi forumlar.

SM-T230 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ağustos'un 15'inden beri bekliyorum. Pazar günü Teknisyen arayıp ekrandaki sorunu belirliyemediğini bu yüzden detaylı test yapmak istedi 3 iş günü içinde tekrar döneceğim dedi fakat hala tık yok :)

Oyla:
Üst Alt