- Adım
- Hüseyin
- Cihazım
- Mi a1
- Konular
- 2
Cihazını Delta Servise verip memnun bir şekilde geri alan var mı?
Hocam hiç memnun değilim çok kötü telefonun şifresini unutmuştum tatilde uğraşmak istemediğim için yolladım servise normalde 30 dk lık bir iş ilanları 29 günde yaptılar hiç bulaşma benim batarya ölmek üzere kendim açıp yapacağım![]()
@Delta Servis Delta Servis 1 Delta Servis 2fatura yok ama imei sorgulatinca delta garantisi cikiyor, yollasam bakarlarmi garanti bitimine 8 ay var
MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ağustos'un 15'inden beri bekliyorum. Pazar günü Teknisyen arayıp ekrandaki sorunu belirliyemediğini bu yüzden detaylı test yapmak istedi 3 iş günü içinde tekrar döneceğim dedi fakat hala tık yokBen 1 kez gönderdim, telefon kapanmıştı bi daha açılmadı, mi logosunda kalıyordu. Batarya değişimi ve yazılım güncellemesi yapılmış sorun çözülmüştü. Ancak başka bir sorunla birlikte geldi
Telefonun alt tarafında bulunan 3 donanım tuşunun sadece geri tuşunun ışığı yanıyor diğerleri yanmıyor. Aslında yanıyor ama mikroskop ile bakmak lazım))
Ve şu sıralar telefon %30 / %20 gibi kendini kapatıyor. Telefonu şarja taktığım zaman kırmızı ışık yanıyor sönüyor yanıyor sönüyor bi kaç dk devam ediyor bu şekilde ve telefon açılmıyor.. Sonra normale dönüyor, telefonu açabiliyorum. Yakın zamanda tekrar göndereceğim.
Sorduğum sorulara cevap alabildiğim ama kalite kontrol aşamasında gözden kaçan bu hata ile ilgili tabi ki canım sıkıldı. Telefonu teslim aldığım gün hem delta servis ile hemde burada bulunan delta servis yetkilileri ile görüştüm.
Müsait bir zamanda yollayacağım demiştim, burada bulunan delta servis yetkilisi, yolladığım zaman kendisine söylememi istedi. Sorunun daha çabuk çözülmesi için. Tabi ki söyleyeceğim.
Ama belirtmeden geçmek istemem, şöyle bir şey var, her teknik servis hakkında şikayetlerini ve güzel tecrübelerini dile getiren insanları bulmak mümkün. O yüzden en kolay yolu, kendiniz tecrübe edin.
Bu arada telefonum Mi4
İyi forumlar.
SM-T230 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi