Delta Servisi

lastreal555

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
ali
Cihazım
xiaomi mi 4
Konular
48
faturayı salak gıbı gerı yolladım ama ılk gıttıgınde benım hatamdı yanı dusurdum hakem heyetıne fırmayı zaten sıkayet ettım ama buyuk ıhtımalle cevap alamazzsın dedıler arasıtırdım az
Dediğiniz doğru, olayın başlangıcı tüketici hatası. Bence sizin burda asıl ispatlamanız gereken konu tamire gittikten sonra meydana gelen arızaları onların yaptığıdır ki kanımca bu da şöyle ispatlanabilir: ilk teslim ettiğinizde not yazılır şöyle şöyle teslim alındı diye. Diyelimki ekran kırılması bu hatalara sebebiyet verirse, siz zaten yapılsın diye vermişsiniz, bunu çözüp vermeleri gerekirdi. İşte tüm bu konuları tüketici hakem heyetine verdiğiniz başvuruda güzelce izah etmeniz gerekirdi. Ayrıca bu tip teknik konularda bilirkişi atıyorlar, o atanan bilirkişi tüm bunları aydınlatır, saygılar.

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

lastreal555

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
ali
Cihazım
xiaomi mi 4
Konular
48
Naçizane biraz tecrübem var bu konularda ve bir kaç kez olumlu sonuç almıştım.

hendem

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burak
Cihazım
redmi pro
Konular
6
Niye cevap alamicaksiniz ki
elimde net belge yok bir de bana telefona verdikleri zarar dokunmuyor para da ama müşteri temsilcililerinin dalga gecer gibi konuşmaları dokunuyor bununla da ilgili bir şey yapamıyorum

lastreal555

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
ali
Cihazım
xiaomi mi 4
Konular
48
elimde net belge yok bir de bana telefona verdikleri zarar dokunmuyor para da ama müşteri temsilcililerinin dalga gecer gibi konuşmaları dokunuyor bununla da ilgili bir şey yapamıyorum
Hayır yapabilirsiniz, sikayetvar.com sitesi var, oraya üye olup detaylı bir şekilde bunları yazın, emin olun çok etkili oluyor, anında dönerler size. Bu konuda da çok tecrübem var bir firmanın bölge müdürü hediye alarak kapıma kadar gelip özür dilemişti.

lastreal555

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
ali
Cihazım
xiaomi mi 4
Konular
48
Artı firmadan kayıtları yazılı olarak iadeli taahhütlü mektupla veya mail ile ile isteyin ve tüm bunları saklayın, yani neticede uğraşmak isterseniz bir çok şey yapılabilir, size kalmış.

Dogankara54

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Dogan
Cihazım
Xiaomi mi5
Konular
12
Hayır yapabilirsiniz, sikayetvar.com sitesi var, oraya üye olup detaylı bir şekilde bunları yazın, emin olun çok etkili oluyor, anında dönerler size. Bu konuda da çok tecrübem var bir firmanın bölge müdürü hediye alarak kapıma kadar gelip özür dilemişti.

Doğru olabilir

lastreal555

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
ali
Cihazım
xiaomi mi 4
Konular
48
Sikayetvar.com sitesinin etkisi şurdaki tüm Türkiye bu şikayetleri okuyor ve tüm firmalar bu yüzden acayip çekiniyorlar.

hendem

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burak
Cihazım
redmi pro
Konular
6
Sikayetvar.com sitesinin etkisi şurdaki tüm Türkiye bu şikayetleri okuyor ve tüm firmalar bu yüzden acayip çekiniyorlar.

ordan sıkayetı okudum uye oldum mu hatırlamıyorum ama yarın olustururum buyuk ıhtımalle tesekkürler tavsiyeleriniz için :D

Üst Alt