Tamam hocam kusura bakmayın teşekkür ederimHocam lütfen önce sorunlarınızı araştırın eğer bulamassanız foruma yazın bu soru abartısız yüzlerce kez forumda yazılmıştır
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
adamin dibi bunlar yaHocam lütfen önce sorunlarınızı araştırın eğer bulamassanız foruma yazın bu soru abartısız yüzlerce kez forumda yazılmıştır
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Yeni romunuz hayırlı olsun . İyi ForumlarYedek almadan epicrom attım bakalım
Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Haklı olabilirsin hocam güvenilmez zamanında az şey yapmadılar ama forumda kendileri mevcut kapılarını çalarızOrada dedğine bakmayın. en ufak donanımsal problemde unlock yaptığınız için diyip eMMC değişimi deyip alırlar parayı.
Haklı olabilirsin hocam güvenilmez zamanında az şey yapmadılar
Ayrıca sen ne yaptın mi 6 alacaktın diye hatırlıyorum![]()
İşin uğraştırıcı hocam kolay gelsin sanahocam thh'ye başvurdum delta için benim cihazı 90 günden fazladır göndermediler. (LG G3). Para iadesi gelse mi 6 alacaktım. Başvuru reddedildi. Eksik belge vermişim. Karara itiraz etmek için de uğraşmak gerekiyordu. Onun yerine bugün redmi note 4 aldım. Bakalım
ha edit: telefonu satan firmayla görüştüm sağolsunlar yardımcı oldular cihaz geldi de önceden sorun wifi girmiyordu şimdi de sim kart tanımıyor ve hoparlörden ses gelmiyor. redmi note 4 gelsin tekrar yollayacam bakalım.