- Adım
- @emreudi
- Cihazım
- Xiaomi Mi 10T
- Konular
- 57
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- mıuı 11
- Telefon Modeli
- mi6
- Bootloader Kilidi
- Kapalı
Arkadaşlar hepinize merhabalar
DELTA TEKNİK SERVİS‘E
Merhabalar kolay gelsin 01.03.2018 tarihinde almış olduğum XİAOMİ Mİ6 cihazımda birkaç sıkıntı meydana gelmiştir. Aynı zamanda mi forum sayfasının tecrübeli üyesiyim, sayfada sürekli olarak aktifim. Kullanıcı adım: emreudi. Delta Servis.com’ unda üyesiyim. Şimdiden ilginiz için çok teşekkür ederim.
CİHAZIMIN SORUNLARI
1- ARKA KAPAK AÇILMASI (KAMERANIN ÜSTÜ)
2- ÇERÇEVE (KASA SOYULMASI)
İNCELENMESİNİ İSTEDİĞİM
1- MIUI 11 GÜNCELLEMESİ SONRASI AHİZE SESİNİN BİR TIK ALÇALMASI
2- BATARYA ÇABUK TÜKENİYOR (MIUI 10 SONRASI)
bu sıkıntılardan dolayı yolladım 03.12.2019 tarihinde asıl sıkıntım ise arka kapaktaki açılmaydı. Delta servis ne yaptı benim sıkıntılarım bunlarken anakart sıvı teması görmüş 450tl ücret karşılığında yapılacaktır dediler. Yollamadan önce resim,video çektim cihazımın başka hiçbir sıkıntısı yok tüm kanıtlar elimde Delta Servisi tüketici hakem heyetine vermeyi düşünüyorum anakartta problem olsaydı bana mutlaka bir sıkıntı çıkarırdı kusura bakmayın arkadaşlar rahatsız ettim yardımınızı bekliyorum.
Daha yeni bir oksitlenme bu
DELTA TEKNİK SERVİS‘E
Merhabalar kolay gelsin 01.03.2018 tarihinde almış olduğum XİAOMİ Mİ6 cihazımda birkaç sıkıntı meydana gelmiştir. Aynı zamanda mi forum sayfasının tecrübeli üyesiyim, sayfada sürekli olarak aktifim. Kullanıcı adım: emreudi. Delta Servis.com’ unda üyesiyim. Şimdiden ilginiz için çok teşekkür ederim.
CİHAZIMIN SORUNLARI
1- ARKA KAPAK AÇILMASI (KAMERANIN ÜSTÜ)
2- ÇERÇEVE (KASA SOYULMASI)
İNCELENMESİNİ İSTEDİĞİM
1- MIUI 11 GÜNCELLEMESİ SONRASI AHİZE SESİNİN BİR TIK ALÇALMASI
2- BATARYA ÇABUK TÜKENİYOR (MIUI 10 SONRASI)
bu sıkıntılardan dolayı yolladım 03.12.2019 tarihinde asıl sıkıntım ise arka kapaktaki açılmaydı. Delta servis ne yaptı benim sıkıntılarım bunlarken anakart sıvı teması görmüş 450tl ücret karşılığında yapılacaktır dediler. Yollamadan önce resim,video çektim cihazımın başka hiçbir sıkıntısı yok tüm kanıtlar elimde Delta Servisi tüketici hakem heyetine vermeyi düşünüyorum anakartta problem olsaydı bana mutlaka bir sıkıntı çıkarırdı kusura bakmayın arkadaşlar rahatsız ettim yardımınızı bekliyorum.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Daha yeni bir oksitlenme bu
Moderatör tarafında düzenlendi: