Yardım Delta Servise Gönderdiğim Sorunsuz Cihazıma Anakart Arıza Ücreti çıkardılar

emreudi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
@emreudi
Cihazım
Xiaomi Mi 10T
Konular
57
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
mıuı 11
Telefon Modeli
mi6
Bootloader Kilidi
Kapalı
Arkadaşlar hepinize merhabalar
DELTA TEKNİK SERVİS‘E
Merhabalar kolay gelsin 01.03.2018 tarihinde almış olduğum XİAOMİ Mİ6 cihazımda birkaç sıkıntı meydana gelmiştir. Aynı zamanda mi forum sayfasının tecrübeli üyesiyim, sayfada sürekli olarak aktifim. Kullanıcı adım: emreudi. Delta Servis.com’ unda üyesiyim. Şimdiden ilginiz için çok teşekkür ederim.
CİHAZIMIN SORUNLARI
1- ARKA KAPAK AÇILMASI (KAMERANIN ÜSTÜ)
2- ÇERÇEVE (KASA SOYULMASI)
İNCELENMESİNİ İSTEDİĞİM
1- MIUI 11 GÜNCELLEMESİ SONRASI AHİZE SESİNİN BİR TIK ALÇALMASI
2- BATARYA ÇABUK TÜKENİYOR (MIUI 10 SONRASI)
bu sıkıntılardan dolayı yolladım 03.12.2019 tarihinde asıl sıkıntım ise arka kapaktaki açılmaydı. Delta servis ne yaptı benim sıkıntılarım bunlarken anakart sıvı teması görmüş 450tl ücret karşılığında yapılacaktır dediler. Yollamadan önce resim,video çektim cihazımın başka hiçbir sıkıntısı yok tüm kanıtlar elimde Delta Servisi tüketici hakem heyetine vermeyi düşünüyorum anakartta problem olsaydı bana mutlaka bir sıkıntı çıkarırdı kusura bakmayın arkadaşlar rahatsız ettim yardımınızı bekliyorum.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Daha yeni bir oksitlenme bu

Moderatör tarafında düzenlendi:

emreudi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
@emreudi
Cihazım
Xiaomi Mi 10T
Konular
57
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
evet hocam cihaz geri geldi ben şişme balon ile yolladım geride onla yollamalarını istedim ama hiç özenmeyip direk telefonun kutusyla kargoya vermişler ve anakartıda değişmeyeceklermiş, onarım yapıp yollayacaklarmış bunada 450 tl istediler dışarıda yaptırmam daha sağlıklı değil mi ? sizler neler düşünüyorsunuz

Oyla:

kylt

*_*
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Koray
Cihazım
Lavender
Meslek
not yet
Konular
103
Arkadaşlar hepinize merhabalar
DELTA TEKNİK SERVİS‘E
Merhabalar kolay gelsin 01.03.2018 tarihinde almış olduğum XİAOMİ Mİ6 cihazımda birkaç sıkıntı meydana gelmiştir. Aynı zamanda mi forum sayfasının tecrübeli üyesiyim, sayfada sürekli olarak aktifim. Kullanıcı adım: emreudi. Delta Servis.com’ unda üyesiyim. Şimdiden ilginiz için çok teşekkür ederim.
CİHAZIMIN SORUNLARI
1- ARKA KAPAK AÇILMASI (KAMERANIN ÜSTÜ)
2- ÇERÇEVE (KASA SOYULMASI)
İNCELENMESİNİ İSTEDİĞİM
1- MIUI 11 GÜNCELLEMESİ SONRASI AHİZE SESİNİN BİR TIK ALÇALMASI
2- BATARYA ÇABUK TÜKENİYOR (MIUI 10 SONRASI)
bu sıkıntılardan dolayı yolladım 03.12.2019 tarihinde asıl sıkıntım ise arka kapaktaki açılmaydı. Delta servis ne yaptı benim sıkıntılarım bunlarken anakart sıvı teması görmüş 450tl ücret karşılığında yapılacaktır dediler. Yollamadan önce resim,video çektim cihazımın başka hiçbir sıkıntısı yok tüm kanıtlar elimde Delta Servisi tüketici hakem heyetine vermeyi düşünüyorum anakartta problem olsaydı bana mutlaka bir sıkıntı çıkarırdı kusura bakmayın arkadaşlar rahatsız ettim yardımınızı bekliyorum.

Daha yeni bir oksitlenme bu
Hocam gerekli yerlere başvurabilirsiniz
Bu örnekle birlikte garantili cihazıma rom atmaya kesin karar veriyorum bir işe yaramadığı ortada headbang~~

Oyla:

emreudi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
@emreudi
Cihazım
Xiaomi Mi 10T
Konular
57

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

göndermeden önceki arka kapak açıklığı

Hocam gerekli yerlere başvurabilirsiniz
Bu örnekle birlikte garantili cihazıma rom atmaya kesin karar veriyorum bir işe yaramadığı ortada headbang~~
hocam valla delta ise uzak durun başka bişey demiyorum

Oyla:

mevcetin

Mevlüt Çetin
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt Çetin
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Art Director
Konular
162
Cihazı yaptırmadan önce tüketici hakem heyetine bir başvurun hocam. Sonucuna göre cihazı yaptırır veya yaptırmazsınız. Servisin vermiş olduğu rapor elinizde bulunsun.

Oyla:

emreudi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
@emreudi
Cihazım
Xiaomi Mi 10T
Konular
57
Cihazı yaptırmadan önce tüketici hakem heyetine bir başvurun hocam. Sonucuna göre cihazı yaptırır veya yaptırmazsınız. Servisin vermiş olduğu rapor elinizde bulunsun.
[/QU
tamamdır hocam

Oyla:

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
103
Cihazın kapağı açık olduğu için terden falan olsit yapmış olabilir fakat bu durumda da kapağın nasıl açıldığı önemli olan. Hiç bir müdahale olmadan kendisi açılmışsa bu servisin sorumluluğunda olması gerek diye düşünüyorum, dolayısı ile oksitlenöe varsa bile buda dolaylı olarak yine servisin sorumluluğunda olması gerek. Bence bir hakem heyetini deneyin belki lehinize çıkar durum.

Oyla:

emreudi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
@emreudi
Cihazım
Xiaomi Mi 10T
Konular
57
Cihazın kapağı açık olduğu için terden falan olsit yapmış olabilir fakat bu durumda da kapağın nasıl açıldığı önemli olan. Hiç bir müdahale olmadan kendisi açılmışsa bu servisin sorumluluğunda olması gerek diye düşünüyorum, dolayısı ile oksitlenöe varsa bile buda dolaylı olarak yine servisin sorumluluğunda olması gerek. Bence bir hakem heyetini deneyin belki lehinize çıkar durum.
çok teşekkür ederim ama delta olunca pişmanlık

Oyla:

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
103
çok teşekkür ederim ama delta olunca pişmanlık

hocam şubeden şubeyede değişiyor olabilir, her insan bir olmuyor, bana gelirsin baştan savarım başkasına gidersin üstüne düşenden fazlasını yapar. belli olmuyor.

Oyla:
Üst Alt