- Adım
- Emre
- Cihazım
- Xiaomi 13
- Konular
- 427
Teşekkürler cantara hocam ..
Normalde prosedür bu şekilde alırsınız bir kod ister yazılı ister arayarak bilgi alırsınız vermek zorundalarda dogrusuda budur.
Neyse gelelim bize 20 işgünü doldu ise hertürlü savaş açma imkanınız var birde siz bile sorun yaşıyorsanız biz ne yapacagız anlamadım cepportdan almayı düşünüyorum bu delta beni düşündürüyor bir tarafdanda al diyorum kendime hala S2 i9100 kullanıyorum ilk sahibiyim servislik işim olmadı baya bir zulumde çekmesine ragmen
Sonuç yıne çözüm devlette bunlara gerekli denetim yapmıyormu anlamadım veya herzaman diyorum kimseden ses çıkmıyor toplanıp gerekli yerlere sürekli şikayet edelim çogunluk ne derse o olur
Hocam aslında tarih orada da yazılı henüz süresi var. Araya bayram da girince 20 iş günü olmadı. Zaten cihazın benim olduğunu da bilmiyorlar, özellikle söylemedim. Daha önce başka bir cihazı elden vermiştim, orada otururken 15 dakika içinde düzeltip vermişlerdi. (Bu arada daha önce gitmeyen arkadaşlar için Delta servis'in manzarasının muhteşem olduğunu da belirteyim) Bunu ise torpilsiz verdim bakalım ne kadar sürede gelecek. İlk defa bir cihazımı servise gönderdim ben de merakla bekliyorum