Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Uğuralp Bey,
talebiniz üzere ekspertizlerimiz tekrar inceledi. Fotoğraflarda farklı algılanmasının sebebi cihazın bir tarafından bakıldığından yamukluk yok diğer tarafından bakıldığında var.
evet yasal yollara başvuracağız anlaşılmıştır. ilk mesajda yazıklarımı tekrar yazma gereği görmüyorum. benim resimlerimde de tarih zaman bilgisi mevcut. insanlar yurt içi garantili olsun kafam rahat olsun diye 300-400 lira fazla verip alıyorlar bu telefonları ama siz garanti dışı bırakıyor ve önce ekran değişimi olacak 700 TL yollayın diye diretip garanti kapsamında diğer onarım işlemlerine başlamıyorsunuz bile. garantili cihaz almanın ne anlamı kaldı? kolay gelsin sizlere.
Bu hafif esneme yamulma olayında garanti dışı bırakma aşırı saçma birşey youtube da bakarsanız bu mi5 ler biraz dayanıksız esnekler zamanında iphone 6 da bu şekilde sıkıntılar vardı. Bende yaşadım ve genpaya yolladım servis kaydına esneme hatası görüldü denilip cihaz değişimi yapılmıştı