Çözüldü Delta Servis 1800 TL ücret istedi

Delta Servis 1

Kurumsal Üye
Kurumsal Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Delta Servis
Cihazım
Xiaomi
Konular
0
Yapılan inceleme sonucunda cihazın darbeye maruz kaldığı ekranının kırık ve arka kapağının zarar gördüğü tespit edilmiştir.Bu durum bir kullanım hatası olduğundan dolayı cihaz garanti kapsamı haricinde bırakılmıştır.Kullanıcıya sunulan 1850 TL ücretli onarım teklifi onaylanmadığı için cihaz onarımsız iade edilmiştir. bu fiyat teklifi cihaz teklifidir. yani istediğiniz raporla aynı anlamda.

Moderatör tarafında düzenlendi:

lokurdan

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
1
Cihazım
note 2
Konular
1
Yapılan inceleme sonucunda cihazın darbeye maruz kaldığı ekranının kırık ve arka kapağının zarar gördüğü tespit edilmiştir.Bu durum bir kullanım hatası olduğundan dolayı cihaz garanti kapsamı haricinde bırakılmıştır.Kullanıcıya sunulan 1850 TL ücretli onarım teklifi onaylanmadığı için cihaz onarımsız iade edilmiştir. bu fiyat teklifi cihaz teklifidir. yani istediğiniz raporla aynı anlamda.
Ekran, arka kapak ve işçilik tutarı 1850 TL midir? Fiyatlandırmayı detaylı olarak yazar mısınız.

Delta Servis 2

Kurumsal Üye
Kurumsal Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Delta Servis
Cihazım
Xiaomi
Konular
0

ibrahim34

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Başlangıç
Cihazım
Redmi note 5
Konular
3
Ekranı yada açma kapama tuşu arızası her ne ise AliExpress den sipariş et kendin tak en fazla 130 TL ekranları oda kasalı. Çok basit bi işlem o kadar parayı sakın kabul etme sen değiştiremezsen yardımcı olurum. Ne demek tamiri mümkün değil ya, ne fırsatcı bu insanlar.

lokurdan

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
1
Cihazım
note 2
Konular
1
ekran: 1450 kasa: 250 kapak: 150 fiyatlandırmamız bu şekildedir
Telefonumu dün Gökçay iletişime bıraktım ve akşam yapılmış olarak teslim aldım. 120 TL tamir ücreti aldılar. Firma sahibi Arif Gökçay' a çok teşekkür ederim. Arızalı olan ses açma tuşu onarılıp eskisinden farki olmadan calismaktadir. Cihazın resmini ekte paylaştım. Mi ya da diğer marka telefonlarinizi gönül rahatlığıyla ile bu servise gönderebilirsiniz. Sonuç olarak telefonumu bıraktıktan1 hafta sonra 1850 TL isteyen delta servis ve 120 TL ye cihazın onarımini yaparak teslim eden Gökçay iletisim. Yorumu sizlere bırakıyorum.

Ekli dosyalar

• IMG-20181003-WA0000.jpg
    IMG-20181003-WA0000.jpg
    101,7 KB · Görüntüleme: 75
Moderatör tarafında düzenlendi:

spike

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
cem
Cihazım
mi 8
Konular
9
s9 plus edge ekran değişimi bile 1500 tl iken mi note 2 nin ekranı nasıl 1450 tl eder bi anlam veremedim.

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Anladığım kadarıyla cihazınız garanti kapsamında değil. Eğer Delta servis probleminize bir çare üretemiyorsa buraya bir bakın isterseniz. Bir dostum tavsiye etmişti. Belki bir çözüm üretebilirler. Geçmiş olsun dileklerimle...
Bu servise yolunuz düştü mü, yada yolu düşen başka arkadaşlar var mı? Tecrübe edenler oldu mu?

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Telefonumu dün Gökçay iletişime bıraktım ve akşam yapılmış olarak teslim aldım. 120 TL tamir ücreti aldılar. Firma sahibi Arif Gökçay' a çok teşekkür ederim. Arızalı olan ses açma tuşu onarılıp eskisinden farki olmadan calismaktadir. Cihazın resmini ekte paylaştım. Mi ya da diğer marka telefonlarinizi gönül rahatlığıyla ile bu servise gönderebilirsiniz. Sonuç olarak telefonumu bıraktıktan1 hafta sonra 1850 TL isteyen delta servis ve 120 TL ye cihazın onarımini yaparak teslim eden Gökçay iletisim. Yorumu sizlere bırakıyorum.
Gökçay iletişim olarak arattım karşıma turkcell çıktı :) tam olarak adı nedir bu teknik servisin ve istediğimiz yerden kargo ile gönderim yapabiliyor muyuz? İletişimi nasıl sağlayacağız, internet siteleri var mı acaba?

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yusufdj

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Xiaomi Mi9 SE
Konular
9
Aynen öyle benimde ses açma ve power tuşu sağlıklı çalışmıyordu 1800 TL ücret istediler :@

eray0687

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
eray
Cihazım
REDMİ NOTE 3
Meslek
boş gezenin boş kalfası
Konular
21
Aynen öyle benimde ses açma ve power tuşu sağlıklı çalışmıyordu 1800 TL ücret istediler :@
Çinden 10 liraya parça alıp halledebilirsin:)

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt