Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Geçenlerde bir konuya yazmıştım telefonun bataryası hangi rom olursa olsun yüzde 100'den yüzde 88'e çok hızlı düşüyor diye. Bunun sonucunda da gün içinde 5-6 saat veya yüzde 1'e kadar kullanırsam 7 saat ekran açık kalma veriyordu. Bende konudaki tavsiye üzerine deji batarya alıp dün değiştirdim...
Merhaba arkadaslar
Deji marka batarya alacağım.
Deji nin kendi sitesinde
Mi 9t batarya mevcut.
mi 9t proya uyumlumudur.
Destek olursanız memnun olurum .
BP 40 ve BP 41 olarak iki farklı batarya kodu var
Yaptığım kontrol de akım değerleri ayni
Capasity:4000mAH
Charge limit voltage:4,4V
Standart voltage:3.85V
Deji marka batarya alan ve /veya kullanan arkadaşlar varmı. Destek olursanız memnun olurum
Geçenlerde bir konuya yazmıştım telefonun bataryası hangi rom olursa olsun yüzde 100'den yüzde 88'e çok hızlı düşüyor diye. Bunun sonucunda da gün içinde 5-6 saat veya yüzde 1'e kadar kullanırsam 7 saat ekran açık kalma veriyordu. Bende konudaki tavsiye üzerine deji batarya alıp dün değiştirdim...
Pişman olmazsınız orjinale birebir hatta belki orjinalinden daha uzun ömürlü bir batarya olduğunu söyleyebilirim. Iphone kullanırken normal değerinin üstünde olan bir bataryasını alıp kendim takmıştım çok memnun kaldım. Normalde günde 10 kere şarja taktığım telefonumu deji batarya sayesinde 2ye kadar düşürmüştüm o derece farketmişti Kesinlikle kaliteli.
Kendim takmiyacagim.
sonucta kapağı açmak için bir işi plakası l ve tektatr yapıştırmak için yapıştırıcı kullanıyorlar.
Açmak riskli kapak kırılabilir..
Selamlar
bataryayı taktırdım.
Bataryayı takan Servis orijinalinden daha kalın batarya olduğunu söyledi.
İlk izlenimim %98e kadar çok hızlı sarj oluyor.
%98den den sonra şarj yüzde yüz geç oluyor.
(Hızlı şarj olduğu halde)
Pil zamanla oturacaktır . Şu an pil yüzdesi doğru çalışmıyor. İlk izlenimim bu şekilde
Selamlar
bataryayı taktırdım.
Bataryayı takan Servis orijinalinden daha kalın batarya olduğunu söyledi.
İlk izlenimim %98e kadar çok hızlı sarj oluyor.
%98den den sonra şarj yüzde yüz geç oluyor.
(Hızlı şarj olduğu halde)
Pil zamanla oturacaktır . Şu an pil yüzdesi doğru çalışmıyor. İlk izlenimim bu şekilde