Yardım Değişim Talebi

• Konbuyu başlatan arceus
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 27
  • Görüntüleme 2K

arceus

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
yılmaz
Cihazım
mi5
Konular
3
Merhaba arkadaşlar Xiomi mi5 markalı telefonumu garantiye gönderdim. 2-3 hafta kadar kaldı şimdide telefonu değiştirmemiz gerek dediler tamam olur dedim fakat telefonu mi max 2 ile değiştirmek istiyorlar özellik bakımından mi5 in altında bir telefon ne yapmam gerekli yardımcı olurmusunuz.

mahmutbk77

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mahmut
Cihazım
Redmi note 3
Konular
15
ellerinde muadili yoksa para iadesi isteyin uğraşmayın

Oyla:

gozdemir

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökay
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
9
Max 2 daha iyi bir seçim ek olarak lg panel gibi bir sorun yok bence kabul edin direk

Oyla:

by_colakoglu

Vatan toprağı kutsaldır, kaderine terkedilemez.
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Habil
Cihazım
Redmi note 4
Meslek
Elektronik tekn.
Konular
15
Max 2 daha iyi bir seçim ek olarak lg panel gibi bir sorun yok bence kabul edin direk
Kesinlikle katılıyorum mi5 kağıt üstünde daha iyi görünmesine rağmen kullanıcı deneyimi açısından mi max 2 çok daha iyi bir Telefon....

Oyla:

Waxa

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Caner
Cihazım
Mi Max 64 GB
Konular
3
mi max candır şarj iyi ekran büyük kamera - olabilir ama bence başınız ağrımadan alabileceğiniz cihaz iyi.
[doublepost=1515537317,1515537234][/doublepost]4 64 gb sonuçta sizinki kaç tı

Oyla:

gozdemir

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökay
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
9
Kesinlikle katılıyorum mi5 kağıt üstünde daha iyi görünmesine rağmen kullanıcı deneyimi açısından mi max 2 çok daha iyi bir Telefon....
Şu an mi 6 kullanıyorum tamam iyi hoş ta max tan ne fazlası var tamam kağıt üstünde var da zaten oyun oynamıyorum ne yapacam sd 835 i max hrm 5400 (5300 de olabilir )mah batarya hem de büyük ekran olması mükemmel kaldı ki donanım da iyi

Oyla:

Waxa

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Caner
Cihazım
Mi Max 64 GB
Konular
3
tamamen tercih meselesi gerçi ben mi max mi5 fiyatları aynı idi aldığımda misal değerlendiriken ekranını bataryasını değerlendirdim max iyi kamera 5 de iyi ok ama onunda o zamanlar arka kapak cam seramik vs idi bu yüzden 2. ellerinde hep çatlamalar izler var diye metal olarak max i tercih ettim ama 5s ise bişey diyemiyeceğim bu konuda . tamamen zevk tercih meselesi ama piyasası aynı misal sizin fatura değeriniz ne ücret iadesi istediğinizde mi max 2 alınca bişey kalacak mı kalacak ise düşünülebilir .

Oyla:

arceus

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
yılmaz
Cihazım
mi5
Konular
3
sn. hocam hangi t. servis bu arada?
Delta servis
[doublepost=1515539607,1515539561][/doublepost]
"Mi max 2" hocam mix demeyin yoksa kapın derim tabi bende teknik özelliklere bakarak mi 5s aldım max 2 ye de hayır demezdim açıkçası forum içinde her cihaz hakkında konu okuyunca böyle oluyor hâliyle. Kabul etmeyin madem iade talep edin başka mağaza dan alırsınız

MI 5s Multirom Beta 7.12.28
Düzelttim teşekkürler mix olsa hemen alrdım zaten :)
[doublepost=1515539770][/doublepost]
yaptıkları iş çok saçma. tamir edemiyosan yenisini vericeksin. tabi hocamın dediği gibi değişim yapmalarına şükretmek lazım. servise niçin yollamıştınız?
Telefonu bu 3 üncü yollayışım telefonu 2-3 hafta kullanıyordum sonra dokunmatik basmamaya başlıyordu 4-5 kere yeniden başlatınca kendine geliyordu.Bir gün kapattım hiç açılmadı
[doublepost=1515540104][/doublepost]
Şu an mi 6 kullanıyorum tamam iyi hoş ta max tan ne fazlası var tamam kağıt üstünde var da zaten oyun oynamıyorum ne yapacam sd 835 i max hrm 5400 (5300 de olabilir )mah batarya hem de büyük ekran olması mükemmel kaldı ki donanım da iyi
Tam aksine hocam bende çok oyun oynayan birisiyim o yüzden sistme önemli benim için ben sürekli telefon değitiren biri olmadığım için aldığım telefonun uzun bir süre beni götürmesi lazım

Oyla:

gozdemir

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökay
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
9
Delta servis
[doublepost=1515539607,1515539561][/doublepost]
Düzelttim teşekkürler mix olsa hemen alrdım zaten :)
[doublepost=1515539770][/doublepost]
Telefonu bu 3 üncü yollayışım telefonu 2-3 hafta kullanıyordum sonra dokunmatik basmamaya başlıyordu 4-5 kere yeniden başlatınca kendine geliyordu.Bir gün kapattım hiç açılmadı
[doublepost=1515540104][/doublepost]
Tam aksine hocam bende çok oyun oynayan birisiyim o yüzden sistme önemli benim için ben sürekli telefon değitiren biri olmadığım için aldığım telefonun uzun bir süre beni götürmesi lazım
Hocam 1 hafta önce 1 oyun yüklemiştim onu kullandığımda sd 835 olmasına rağmen fena ısınıyor

Oyla:

Tiraki59

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Batuhan
Cihazım
asus zenfone
Konular
11
internette alasagi edilen delta ,farkli model de olsa 200-400lira ucuz olan model de olsa degisim karari veriyormus yani. delta garantili note4um yarin geliyo da. servis kaygilarim var

Oyla:

Dominikk

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ozan Süner
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
1
19 ocakta 3.kez gönderdiğim mi6 telim için iade kararı çıktı. Geçen salı günü arayip cuma gününe kadar işlemlerin biteceğini söylemlerine rağmen bugün oldu hala bekliyorum.
Yani değişim veya iade için de bekle babam bekle...

Lenovo K53a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:
Üst Alt