Yardım Değişik değişik programları açma sorunu

Memreze

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Memreze
Cihazım
Mi note 8
Konular
1
Merhabalar telefonum ara sıra aptallaşıyor telefondaki programları çalıştırıyor flaşı yakıp söndürüyor devamlı yapıyor bunu alarma giriyor alarmı kuruyor tarayıcıyı açıyor kamerayı açıp kapatıyor böyle bir problemle uğraşıyorum açma kapama tuşuna basınca kendini toparlıyor kendiliğinden müzik çalmaya başladığı bile oluyor çok fazla araştırma yaptım bir sonuç çözüm bulamadım öneriniz var mı?

gkhnylmz8991

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
gökhan
Cihazım
mi 10t pro
Konular
3
Merhabalar telefonum ara sıra aptallaşıyor telefondaki programları çalıştırıyor flaşı yakıp söndürüyor devamlı yapıyor bunu alarma giriyor alarmı kuruyor tarayıcıyı açıyor kamerayı açıp kapatıyor böyle bir problemle uğraşıyorum açma kapama tuşuna basınca kendini toparlıyor kendiliğinden müzik çalmaya başladığı bile oluyor çok fazla araştırma yaptım bir sonuç çözüm bulamadım öneriniz var mı?

şaka bi yana Tortue hocanın dediği gibi virüs olabilir. en temizi cihaza hard reset uygulamak gibi görünüyor. ama öncesinde bi virüs programı ile taratın isterseniz. hard reset de tüm bilgiler silinir bilginiz olsun.

Oyla:

hasanusluoğlu

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9 Lite / Mi5s
Konular
31
Hakiki Çin malı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Twrp
Wipe
Format data / yes / reboot / system Candır, twrp yoksa Hard Reset Candır

Oyla:

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
Yorumlarda belirtildiği gibi cihazı sıfırlayın hocam sıfırladıktan sonra yine böyle kendi kendine işlem yapıyorsa ghost touch vardır teknik serviste ekran değişimi yapılcak o zaman.

Oyla:
Üst Alt