Yardım Değişen kilit ekranı

Hayrettin Bahadır

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hayrettin
Cihazım
Xaomi Mi6
Meslek
Sağlık
Konular
3
Merhaba, MIUI 10 güncellemesi almadan önce ekran kilitleyip tekrar açtığımda kilit ekran resmi değişiyordu. Ama yeni güncellemeden sonra bu olmuyor. Nasıl bir ayar yapmam gerekiyor acaba?

fifi06

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Fuat
Cihazım
Redmi note 5 Gl
Konular
5
Duvar Kağıdı Döngüsü - Bu ayar MIUI9 Globalde var iken suan MIUI10'da bölge Türkiye iken malesef yok. Ancak Ayarlar-Ek Ayarlar-Bölge Hindistan seçip öyle bıraktığınızda Kilit Ekranı ve Parola kısmında Duvar Kağıdı Döngüsü geliyor. Ancak Bölgeyi tekrar Türkiye yaparsanız Çevrimdışı olarak bulunan duvar kağıtları otomatik değişiyor. Duvar kağıtları güncellenmiyor.
baska ulkelerle ilgili de bilginiz var mi, neler geliyor neler gidiyor

Oyla:

MamiMustiSaydam1903

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M.Mustafa
Cihazım
Poco F5 Pro, MI
Meslek
Grafiker
Konular
25
Hocam bende mi8 miui 10. 3 global var. Duvar kağıdı döngüsü kapalı olmasına rağmen niye değişiyor hem kilit ekranım hem ana sayfa ekranım font yüklediğim için olabilir mi? Çünkü temalar sayfasında yazı tiplerime bakıyorum mi landing fontu seçili olunca anlıyorum ki varsayalan temaya geçiş yapmış. Font dönmüyor ve benim kullandığım fontu hala kullanıyorum

Oyla:

Kadima

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Meslek
Mekatronik Müh.
Konular
11
Şöyle küçük bir merağım var aslında.. Benim esas mesleğim bilgisayar teksinyenliği ve bu güncelleme konularına acaip meraklıyım dolayısıyle birlgisayar bileşenlerinden örneğin anakartın bios güncellemelerini hep anında takip ederim. veya ekran kartı güncellemelerini.. Şimdi bizim bu telefonlarda ülke değişince yeni güncelleme çıkması biraz acaipime gitti açıkcası.. Birşeyleri kaçırmak istemem :D
Bilgisayara olan merakınızın klavyeye de olması dileğiyle :D
Yazdıklarınızı okurken gözüm kanadı :D

Oyla:

Kadima

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Meslek
Mekatronik Müh.
Konular
11
Hocam tekrar okudum ve imla veya noktalama hatası bulamadım. Sizce nerede hata yaptım ? :)

Şöyle küçük bir merakım var aslında. Benim esas mesleğim bilgisayar teknisyeni ve bu güncelleme konularına acayip meraklıyım. Dolayısıyla bilgisayar bileşenlerinden örneğin anakartın bios güncellemelerini hep anında takip ederim veya ekran kartı güncellemelerini.. Şimdi bizim bu telefonlarda ülke değişince yeni güncelleme çıkması biraz acayibime gitti açıkcası.. Bir şeyleri kaçırmak istemem :D

Detaylı incelersek daha neler çıkar kim bilir :D

Oyla:

Gurkut

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa G
Cihazım
Mi 9
Meslek
I.T
Konular
14
Şöyle küçük bir merakım var aslında. Benim esas mesleğim bilgisayar teknisyeni ve bu güncelleme konularına acayip meraklıyım. Dolayısıyla bilgisayar bileşenlerinden örneğin anakartın bios güncellemelerini hep anında takip ederim veya ekran kartı güncellemelerini.. Şimdi bizim bu telefonlarda ülke değişince yeni güncelleme çıkması biraz acayibime gitti açıkcası.. Bir şeyleri kaçırmak istemem :D

Detaylı incelersek daha neler çıkar kim bilir :D

Biraz acımasız davranmışsınız sanırım. Öyle göz kanatacak cinsten değil aslında.. Bir de Kıbrıs'lı olduğumu belirtmek isterim. Neyse verdiğim rahatsızlıktan dolayı özür diler nazik uyarınız için teşekkür ederim.

Oyla:
Üst Alt