- Adım
- mehmet
- Cihazım
- mi5
- Konular
- 1
Arkadaşlar telefonum derin uykuya dalmiyor. Şarjım geceden sabaha kendi kendine bitiyor. Ne yapabilirim cihaz redmi 4A
Ben bu videolara pek inanan birisi değilim. Dediğim yöntemi uygulayın bir uygulama buna sebep oluyordur.Bu sorunu yaşayanların sayısı artmaya başladı sanırım. Benimde aynı problemim var. Ekran bildirim olmaksızın rastgele uyanıyor. Cihaza tamamiyle temiz kurulum yapmama rağmen devam ediyor. Miui 9 a geçince farkına vardığım birşeydi. Şimdi wakeup dedector ile deneyeceğim neler çıkaracak bakalım.
Video ile göstermek gerekirse:Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
+ Tuhaf kısmı usb ile pcye bağlıysa uyanmıyor
Bootlader kilidinin açık olması gerekiyor mu mi flash ile kurulum yapmam içinYüklü olan bir uygulama cihazın uyku moduna girmesini engelliyor olabilir. Mi flash ile flash all seçerek temiz bir kurulum yapınız. Bir gün uygulama kurmadan deneyin, sonrasında teker teker uygulamaları kurup gözlemleyin.
Evet, gerekiyor.Bootlader kilidinin açık olması gerekiyor mu mi flash ile kurulum yapmam için
Farklı bir rom ile deneyin, belki rom sorunludur.@Zenex TWRP ile temiz kurulum , MiFlash ile temiz kurulum denedim. Uygulama yüklemeden bekledim ikisindede erkanın kendi kendine uyanması devam etti hocam. Başka bir yol var mı aklınıza gelen acaba ?
en.miu / Xiaomi Eu / Globerom ve / MiuiPro romları denedim ama değişmedi. Sanırım sadece China rom denemedim.Farklı bir rom ile deneyin, belki rom sorunludur.